Hyggeligt sommerhus i Husby – kun 500 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Kjærgaardvej 145, Vester Husby

- Sommerhusnr.: LL1123
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et roligt ferieområde, hvor I kan slappe af og samtidig gå på opdagelse på ferien? Så er dette sommerhus i Husby lige det rigtige for jer! Dette hyggelige sommerhus på Kjærgaardvej 145 i Husby ligger kun 500 meter fra Vesterhavet på en godt 6000 m2 stor naturgrund. Feriehuset er på 145 m2 og har plads til 4 personer. Desuden ligger sommerhuset bogstaveligt talt midt i klitterne og har en dejlig udsigt ud over den jyske natur.

Åben pejs og brændeovn sørger for ægte sommerhusstemning

Sommerhuset på Kjærgaardvej 145 er ideelt for jer, der ønsker ro og afslapning på jeres ferie. Sommerhusets stue har åben forbindelse til køkkenet, og der er delvis loft til kip. Her vil I sikkert kunne tilbringe mange timer sammen på ferien, hvad enten det er med fælles madlavning, kortspil eller blot at se TV.

Sommerhuset består af 2 soverum med 2 dobbeltsenge, og der er 2 badeværelser, så der opstår ikke kø ved morgenritualerne. Alle gulvene i stueplan har klinker og gulvvarme, så I vil heller ikke fryse jeres fødder på køligere dage. Alle gulve på 1. sal er træ og uden gulvvarme men med radiatorer.

Der er alle de moderne bekvemmeligheder, der skal til for at lette de praktiske gøremål på ferien, såsom vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der både en åben pejs og brændeovn, som er med til at skabe den helt rigtige feriestemning i sommerhuset. Her kan I slappe af, mens I nyder varmen fra de knitrende flammer.

Naturgrund med terrasser i klitlandskab

Sommerhuset på Kjærgaardvej 145 ligger på en dejlig, stor naturgrund midt imellem klitterne og med en herlig udsigt. Sommerhuset har hele to terrasser, hvor der er både gasgrill og havemøbler til rådighed. Der er fra næsten alle rum adgang ud til terrasserne, hvor I kan finde læ for Vestenvinden, mens I nyder noget koldt at drikke eller blot nyder udsigten ud over klitlandskabet.

Desuden kan I slå to hængekøjer op i træerne som omgiver feriehuset. Her kan mor og far måske trække sig lidt tilbage fra hverdagens stress og jag med en god feriebog i hånden.   

Husby Klitplantage 

Beliggenheden på Kjærgaardvej 145 er i Husby Klitplantage, som er et skønt naturområde, hvor der er både hede, skov, klitter og enkelte småsøer – foruden Danmarks vestligste bøgeskov. Området er oplagt til vandreture og ideelt til dem, der søger ro og afslapning. Sommerhuset ligger heller ikke langt fra den livlige badeby Søndervig, hvor I finder alt lige fra dagligvarer til fitnesscenter og restauranter samt butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1123

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Ferienhauses ist wunderbar, mit Blick auf die Dünen und die Nähe zum Strand haben wir sehr genossen. Wer Ruhe und Erholung sucht ist hier genau richtig.
Das Ferienhaus ist geschmackvoll eingerichtet und es ist alles vorhanden was man braucht.
Danke an die Vermieter für dieses schöne Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig gelegen, mitten in der Natur. Der Sternenhimmel ist zeitweise überwältigend (besonders für einen Großstädter). Der Weg zum Strand ist erfreulich kurz. Wir waren auch häufig im Meer Baden. Die anderen Häuser sind so weit entfernt oder verdeckt, dass man meint, man wäre weit und breit allein. Besonders gut zum Erholen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön und stilvoll eingerichtet. Insbesondere für den Sommer alles da zum Grillen und Sitzen!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:145 / 5.964
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, klinker Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...