SportsPark Blåvandshuk

Få brændt en masse energi af, mens du er på sommerhusferie ved Vestkysten. Du kan tage hele familien med i SportsPark Blåvandshuk. Du har mulighed for at få pulsen op i de lokale fitnesscentre i Blåvand, Vejers og Oksbøl. I Oksbøl kan I finde jeres indre vandhund frem i svømmehallen og badelandet.

Sådan får du din fordel ved SportsPark i Blåvandshuk     

Som gæst i et Esmark-feriehus får du op til 30% rabat, hvis du besøger SportsPark i Blåvandshuk. Rabatten gælder kun på adgang til fitnesscentrene og svømmehallen i Oksbøl. 

Du kan udelukkende tilgå rabatten, hvis du bestiller online.

Få pulsen op

I SportsPark Blåvandshuk kan du styrke- eller konditionstræne i de lokale fitnesscentre i Blåvand (300 m2), Vejers (110 m2) og Oksbøl (600 m2). Her har du mulighed for at træne på maskiner eller lave din egen cirkeltræning i de tilhørende lokaler – der er alt til den træning, du ønsker.

Sportspark Blaavandshuk

Brænd noget energi af i svømmehallen

Tag hele familien med i den ca. 2500 m2 kæmpe svømmehal og badeland – der er rig mulighed for at få brændt en masse energi af. I svømmehallen kan du svømme 25 meter baner. Du kan også klatre op ad klatrevæggen – tør du at udfordre familien til en lille dyst i hvem, der kan komme hurtigst op?
Der er 2 varmtvandsbassiner, 2 spabade, en sauna og en infrarød kabin – så der er masser af plads til at plaske i vand.

Sportspark Blaavandshuk

Kan du godt lide sus i maven?

Så skal du prøve badelandets to rutsjebaner. Rutsjebanerne er nemlig en stensikker vinder blandt børn og voksne med en barnlig sjæl gemt. Du kan prøve den hurtige og lige rutsjebane, eller du kan hoppe i den længere og snoede rutsjebane. Du kan også tage springet fra 1 meter- og 3 meter-vipperne og hoppe i vandet.

Sportspark Blaavandshuk

Sportspark Blåvandshuk

I SportsPark Blåvandshuk har dig og din familie mulighed for at besøge svømmehallen og badelandet i Oksbøl eller tage i de lokale fitnesscentre i Blåvand, Vejers og Oksbøl.

I badelandet kan der hoppes fra vipper eller rutsjes i rutsjebaner, og hvis der ønskes mere afslapning, er saunaerne en perfekt mulighed. I fitnesscentrene kan du skræddersy din egen træning ved brug af centrets mange træningsmaskiner.

Adresse
Sportscenter
Strandvejen 2
6840 Oksbøl

FitnessCenter Blaavand
Blåvandvej 21
6857 Blåvand

FitnessCenter Vejers
Vejers Havvej 58b
6853 Vejers

Hjemmeside
sportspark.dk

Sportspark Blåvandshuk
chevron-down

Hvad er SportsPark Blåvandshuk?

SportsPark Blåvandshuk er en aktivitetspark, som er fordelt i byerne Blåvand, Oksbøl og Vejers. Du kan finde fitnesscentre i de tre nævnte byer, og der er også en svømmehal i Oksbøl.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved SportsPark Blåvandshuk?

I SportsPark Blåvandshuk kan du opleve alt fra alenetid i fitnesscentrene til familiehygge i badelandet, hvor I kan få brugt en masse krudt.

chevron-down

Hvor ligger SportsPark Blåvandshuk?

SportsPark Blåvandshuk ligger i Blåvand, Oksbøl og Vejers, hvor fitnesscentrene kan findes i alle byer, og svømmehallen og badelandet findes i Oksbøl.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær SportsPark Blåvandshuk?

De sommerhusområder, som ligger nær SportsPark Blåvandshuk, er Blåvand, Jegum, Vejers Strand og Grærup Strand. Her har vi hos Esmark over 650 udlejningssommerhuse.
Du har rig mulighed for at tage hele familien med til en aktivitetsrig dag, samtidig med at I holder ferie i et skønt sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...