Esbjerg Golfklub – forkæl dig selv med en golfoplevelse med 30% rabat

KALDER ALLE GOLF-ENTUSIASTER! Esbjerg Golfklub er en sand oase for golfspillere, der elsker af udfordre familie og venner med spændende greenfee-dueller. Og som en ekstra bonus får du fornøjelsen af at svinge køllen på en af Nordens bedste baner. Esbjerg Golfklub byder på golfbaner i absolut verdensklasse, der vil tilfredsstille enhver golfspillers drøm, især hvis du ønsker at tilbringe din ferie i et sommerhus ved Vesterhavet og bruge tiden på at jage de små, hvide bolde rundt på en golfbane.

Sådan får du din rabat hos Esbjerg Golfklub

Når du bor i et Esmark-sommerhus, får du 30% rabat på gældende ’greenfee’ og 20% rabat på leje af buggy hos Esbjerg Golfklub.

Det eneste du skal gøre, er at fremvise din Esmark-sommerhusnøgle ved frontdesken i Esbjerg Golfklub.

PS. Du får også 5% rabat ved køb i Proshop, når du fremviser dit sommerhusnøgle i butikken, som du finder i klubhuset. Her finder du alt hvad dit golfhjerte begærer af branchens bedste varemærker.

Det er med at tage golfhandskerne på, og nyde dejlige feriedage på golfbanen. Esbjerg Golfklub byder nemlig dig og din familie velkommen til en af landets bedste golfoplevelser.

En golfklub i hjertet af Nationalpark Vadehavet

I hjertet af den naturskønne Nationalpark Vadehavet finder du Esbjerg Golfklub, der udover sit enestående naturområde også kendt sit rige dyreliv. Golfklubben tilbyder golfentusiaster en uforglemmelig oplevelse i harmoni med naturen. Med sin placering i Nationalpark Vadehavet er Esbjerg Golfklub et ideelt sted at udforske golfens glæder og nyde naturen på et og samme tid. Kombinationen af sport og natur gør golfspillet i Esbjerg Golfklub til en helt særlig oplevelse – uanset om du er nybegynder eller en erfaren golfspiller.

Spil på to flotte golfbaner

Hold på hat og golfkølle! Esbjerg Golfklub har ikke kun én, men hele to 18-hullers golfbaner, der får golfentusiaster til at tabe underkæben af begejstring. Du kan nemlig finde golfbanerne Marbæk by NorSea og Myrtue. Banerne er ikke blot udfordrende, men de fører dig også ind i et naturskønt paradis med betagende landskaber, der beriger din golfoplevelse på en uforglemmelig måde.

Lej en buggy til din golftur

Hos Esbjerg Golfklub har du også mulighed for at leje en buggy, så du kan udforske banen og Nationalpark Vadehavet med stil og komfort. Med en buggy kan du køre rundt på banen og samtidig nyde den betagende natur omkring dig.

Efter en dag med golfoplevelser kan du slappe af og nyde fremragende faciliteterne i Esbjerg Golfklub. Klubhuset byder på en hyggelig atmosfære og en skøn restaurant, hvor du og familien kan forkæle jer med en dejlig middag.

Esbjerg Golfklub

Esbjerg Golfklub har to 18-hullers golfbaner: Marbæk by NorSea og Myrtue, som ligger i Nationalpark Vadehavet. Her kan hele familien prøve kræfter med golfspillet i smukke omgivelser

Ud over golfspillet på 18-hullers banerne er der også mulighed for at leje en buggy og shopping i Proshop.

Adresse
Esbjerg Golfklub
Sønderhedevej 11
6710 Esbjerg V

Hjemmeside
esbjerggolfklub.dk

Esbjerg Golfklub
chevron-down

Hvad er Esbjerg Golfklub?

Esbjerg Golfklub er en golfklub, der ligger i Nationalpark Vadehavet. Golfklubben har diverse fairways og greenfees for alle aldre og niveauer. Her kan man få lov til at prøve kræfter med golfspillet, og nyde Nationalparken kønne natur.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Esbjerg Golfklub?

Hos Esbjerg Golfklub kan du spille golf på to 18-hullers golfbaner: Marsæk by NorSea og Myrtue. Disse baner er udfordrende og i høj kvalitet, så du kan få det maksimale ud af din golftur.

chevron-down

Hvor ligger Esbjerg Golfklub?

Esbjerg Golfklub ligger i Nationalpark Vadehavet omgivet af skøn natur og rigt dyreliv. Du finder Esbjerg Golfklub på adressen: Sønderhedevej 11, 6710 Esbjerg V.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær på Esbjerg Golfklub?

De sommerhusområder, der ligger tættest på Esbjerg Golfklub, er Jegum (ca. 15 km), Ho (ca. 18 km), Vejers Strand (ca. 20 km), Blåvand (ca. 24 km) og Fanø (ca. 26 km).

Esmark udlejer flere end 765 sommerhuse i de nævnte områder, og der er altså rig mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, når du holder ferie hos os i et sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...