Jungle Fun – hele familiens klatrepark

Jungle Fun er en indendørs klatrepark i den lille landsby Oksbøl, der ligger tæt på vores feriehuse i Jegum Ferieland, Blåvand, Ho og Vejers Strand. Her venter der sjove udfordringer og masser af kildren i maven for både børn og voksne.

Sådan får du rabat på entréen hos Jungle Fun

Som gæst i et Esmark-sommerhus får du og familien 15% rabat på entréen hos Jungle Fun, når I forudbestiller jeres besøg online.

Når du ankommer hos Jungle Fun, skal du fremvise nøglen til dit Esmark-sommerhus.

Et besøg hos Jungle Fun vil være et hit for familien med børn fra 4 år og op, men også voksne med et indre legebarn får valuta for pengene i klatreparken, der desuden også byder på Bowcombat for gruppen og en 9-hullers minigolfbane til de familiemedlemmer, der ikke er så meget for højder og adrenalin-kick.

Børn i alderen 4-9 år skal klatre sammen med en voksen.

8 sjove klatre-parcours med forskellige sværhedsgrader

På i alt 8 sjove klatrebaner kan I udfordre jer selv og hinanden med svævebaner, balancegang og gynger. Allerede fra fireårsalderen kan de mindste besøgende prøve kræfter med klatrebanerne sammen med deres forældre og samtidig sørger banernes forskellige sværhedsgrader for, at der også er udfordringer både til teenageren, til dem med højdeskræk samt de voksne, der er forblevet børn indeni.

Dem, der har lyst til det helt store adrenalin-kick, kan afslutte klatreoplevelsen med frit (men sikkert) fald fra 6 meters højde. Klatreoplevelsen begynder altid med en introduktion og vejledning i sikkerhedssystemet, som sikrer at I får en både sikker og sjov ferieoplevelse.

Klatring hos Jungle Fun

Bowcombat for grupper fra 6 personer

Bowcombat er en sjov kombination af paintball og bueskydning, som giver garanti for action og adrenalin, og som samtidig udfordrer jer på samarbejds- og kommunikationsevnerne. Bowcombat-turneringerne foregår i grupper og kræver minimum 6 deltagere, som skal være fyldt 12 år.

Bowcombat hos Jungle Fun

Minigolfturnering på en 9-hullers bane

På minigolfbanen familien mødes til en hyggelig turnering. Minigoldbanen befinder sig i samme hal som klatrebanerne, så det er også muligt at følge med i klatringen sideløbende med golfspillet.

Minigolf hos Jungle Fun

Jungle Fun Klatrepark

Jungle Fun er en indendørs klatrepark for hele familien i nærheden af Jegum, Ho, Blåvand og Vejers Strand.

Her må medbringes mad og drikke. I junglebaren kan der desuden købes snacks og drikkevarer. Der må ikke nydes alkohol før eller under klatringen.

Adresse
Industrivej 38
6840 Oksbøl

Hjemmeside
junglefun.dk

Jungle Fun Klatrepark
chevron-down

Hvad er Jungle Fun?

Jungle Fun er en indendørs klatrepark i den lille by Oksbøl på Jyllands Vestkyst med aktiviteter for hele familien, både børn og voksne, der har holdt fast i det indre legebarn, vil elske et besøg hos Jungle Fun.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Jungle Fun?

Jungle Fun står klar til at underholde dig med hele 8 sjove klatre-parcours, en bowcombat-turnering for grupper samt en 9-hullers minigolfbane til de familiemedlemmer, der ikke har behov for helt så meget adrenalin.

Børn i alderen 4-9 år skal altid klatre sammen med en voksen. Ved en Bowcombat-turnering skal deltagerne være fyldt 12 år og turneringen kræver mindst 6 deltagere.

chevron-down

Hvor ligger Jungle Fun?

Jungle Fun ligger i Oksbøl, bare en kort køretur fra feriehusområderne Jegum Ferieland, Blåvand, Ho og Vejers Strand. Adressen er Industrivej 38, 6840 Oksbøl.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Jungle Fun?

De nærmeste sommerhusområder er Jegum Ferieland (ca. 7 km), Ho (ca. 12 km), Blåvand (ca. 14 km) og Vejers Strand (ca. 12 km).

Hos Esmark har vi over 500 sommerhuse i de fire områder, så der er rig mulighed for at kombinere et besøg hos Jungle Fun med en tur i sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...