Bork Legeland – find dit indre legebarn frem

I kan finde Vestjyllands største legeland fordelt på over 2500 m2, som er fyldt med masser af sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle!

I finder Bork Legeland i udkanten af Bork Havn, sydøst for Ringkøbing Fjord, der udover legelandet huser nogle af Esmarks skønneste udlejningssommerhuse. Sommerhuse nær den barske hav og rolige fjord beriger jeres feriedage med rolige stunder, naturskønne perler og hyggelige familieminder. 

Ved Bork Legeland er der rigeligt med gratis parkeringspladser. Når I ankommer til legelandet og betaler for alle gæster, får I udleveret et armbånd, som I kan anvende hele dagen, også selvom I har forladt legelandet før på dagen.

Sådan får du rabat hos Bork Legeland

Som gæster i et Esmark-feriehus får 1 barn under 12 (pr. familie) ledsaget af minimum en fuldt betalende voksen gratis entré ved fremvisning af jeres Esmark-sommerhusnøgle ved indgangen til legelandet.

Rabatten kan ikke benyttes online.

Noget til alle aldersgrupper

Bork Legeland har aktiviteter til alle aldersgrupper – så I har rig mulighed for at boltre jer i timevis med hele familien. De yngste vil elske Enggaarden, et område i legelandet med gårdtema for de 0-3-årige – her kan man være landmand for en dag! Ellers kan I også boltre jer med de små på mini-klatreborgen, mini-rutsjebanen, i boldbassinet eller i tubetunnelerne.

Aktiviteter for de ældre børn

Start jeres tur i legelandet på multiklatreborgen i 6 niveauer – her kan børnene skyde med boldkanoner, rutsje på 3 forskellige slides og svømme i boldbadet. Udover det kan I hoppe på rodeotyren, spille på spillemaskiner og meget mere!

Til de voksne har legelandet et stillerum, hvor I kan slappe af i sofahjørnet eller i massagestolene og læse et magasin – uden børn!

Bork Legeland

Udfordr dig selv eller familien

Du kan udfordre dig selv på klatrevæggen, og prøve på at få aktiveret sirenelysene. Skal du udfordre et familiemedlem i en intens kamp, er en gladiatorkamp eller sumokamp et godt forslag.

I har også mulighed for at få pulsen op på trampolinerne, hvor I har mulighed for at spille aeroball – en kombination af håndbold, basketball, volleyball og trampolinspring på en gang.

Bork Legeland

Aeroball - kombination af håndbold, basket, volleyball & trampolinspring (Bork Legeland)

Leg på den kæmpestore legeplads “Bondegården”

NYHED! Udover det kæmpestore indendørs legeland har Bork Legeland også en 600 m2 stor udendørs legeplads til børn og barnlige sjæle. 

Du kan suse ned af rutsjebaner, svinge på gynger, tage en klatretur i kornmarken, snuppe en snurretur med grisen, vippe op og ned på vipper, slappe af på legepladsen mange siddepladser og meget mere.

Vil du gerne prøve de mange sjove legeredskaber, så skal du tage familien i hånden og besøge Bork Legeland. Bondegården er nemlig et legeunivers for børn i alle aldre, og hvis de voksne har lyst til at deltage i legen, kan de også det. 

Når du besøger Bork Legeland kan du slå dig løs i de indendørs og udendørs legeområder. Hvis vejret er godt, er det oplagt at sætte sig udenfor og nyde vejret, spise sin medbragte mad og slappe af, mens børnene boltrer sig på den støre udendørs legeplads. 

Bork Legeland

Nyd mad og drikke hos Café Ko

Når I lige skal have tempoet lidt ned, kan I nyde jeres mad i legelandets Café Ko. Her har I mulighed for at købe mad, drikkevarer, is, frugt og slik. I må også gerne medbringe egne madpakker, som kan nydes i legelandet.

Bork Legeland

Bork Legeland i Bork Havn

Bork Legeland

Hos Bork Legeland kan du og hele familien hygge jer i timevis i det 2500 m2 store legeland, hvor der både er noget for de mindste og for de ældre børn.
Madvarer må gerne medbringes og kan nydes i legelandet. I har også mulighed for at købe mad, drikkevarer, is og meget mere i legelandet Café Ko.

Når I har købt et armbånd til Bork Legeland, har I mulighed for at forlade legelandet og komme igen senere på dagen, hvis armbåndet beholdes på. Parkering er gratis.

Adresse
Bork Legeland
Enggardsvej 9 (Bork Havn)
6893Hemmet

Hjemmeside
borklegeland.dk

Bork Legeland
chevron-down

Hvad er Bork Legeland?

Bork Legeland er Vestjyllands største legeland med masser af sjove aktiviteter for hele familien.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Bork Legeland?

Bork Legeland er et eldorado for børnene, hvor de kan brænde en masse energi af, mens de prøver kræfter med en lang række sjove og spændende aktiviteter, fx hoppeborg, trampoliner, boldbad, streethockey og meget mere.

chevron-down

Hvor ligger Bork Legeland?

Bork Legeland ligger i udkanten af Bork Havn, sydøst for Ringkøbing Fjord. Bork Legeland ligger en smuttur fra sommerhusområderne i Bork Havn, Houstrup, Henne Strand og Bjerregård. I kan finde Bork Legeland på adressen Enggardsvej 9, 6893 Hemmet (Bork Havn).

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Bork Legeland?

Bork Legeland ligger nær sommerhusområderne i Bork Havn (ca. 1 km), Houstrup (ca. 17 km), Henne Strand (ca. 29 km)og Bjerregård (ca. 16 km).
Hos Esmark har vi mere end 1100 sommerhuse i områderne nær Bork Legeland, så I har rigelig mulighed for at kombinere en tur i Bork Legeland med en dejlig ferie i et feriehus tæt ved Vesterhavet.
Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...