Sommerhuse på Rømø med hund

Ferier er ikke kun den bedste tid på året for mennesker, men også for din hund. Er det også et must for dig at få din firbenede bedste ven med på ferien? Så er den fortryllende ø Rømø en oplagt feriedestination – her er dit kæledyr mere end velkommen, og omgivelserne er perfekte til en ferie med hund.

Hos Esmark finder du nemt det rette sommerhus til din ferie på Vestkysten. Vi giver dig tips til de bedste hundevenlige udflugtsmål og aktiviteter på Rømø og tilbyder dig en række feriehuse, der også er perfekte til hunde!

Hund på Lakolk Strand

Oplev højdepunkterne på Rømø på ferie med hund

Seværdighederne på Rømø er velkendte i hele Danmark, og du kan også besøge nogle af øens populære attraktioner med din hund. For eksempel Vadehavet og havnen i Havneby, som anses for at være det mest livlige sted på øen. Glem den travle hverdag, og oplev Vesterhavet på en ny måde. Gå lange ture langs det imponerende Vadehav – det vil hunden også elske. Andre højdepunkter på øen er bl.a.:

 • Spidsbjerg i Kirkeby Plantage
 • Lakolk Strand
 • Bunkeren i Tvismark Plantage
 • Hedelandskaberne i Kongsmark og Bolilmark
Bunker i Tvismark Plantage

Bunker i Tvismark Plantage

Bålhytte i Tvismark Plantage

Bålhytte i Tvismark Plantage

Firbenede venner ved havet: Rømøs hundestrande

Strandene på Rømø er populære blandt både mennesker og dyr. Den mest kendte og største strand er Lakolk, hvor du finder forskellige zoner med forskellige forhold. Det er kun forbudt for hunde at færdes 300 meter omkring strandafsnittene med blå flag. Derudover er din firbenede ven en velkommen gæst overalt!

Fra starten af april til slutningen af september skal hunde holdes i snor på strandene. Her er lange snore ideelle, da de giver din hund masser af plads til at løbe og have det sjovt i Vesterhavets bølger. Fra 1. oktober til 31. marts kan din firbenede ven løbe frit på Rømøs strande. Så kan de rigtig boltre sig i vandet og mærke friheden.

Par går tur med hunden på Rømø Strand

Hundevenlige feriehuse på Rømø: Indhegnet og sikkert

Rømø anses – ligesom resten af Danmark – for at være et meget hundevenligt sted. Hos Esmark finder du også praktiske indhegnede sommerhuse, der giver dig og din hund maksimal sikkerhed og frihed på samme tid. Med indhegningen kan hunden få lov til at boltre sig udenfor og udforske området, uden du behøver at bekymre dig om, at den går på opdagelse på egen hånd. Nyd ferien, læn dig tilbage i liggestolen, og lad din hund slå sig løs.

Fra feriehuset med hunden ud i Rømøs hundeskove

Alle hundefans taler om de danske hundeskove – og på Rømø venter der dig hele tre styks. De indhegnede områder i hundeskovene giver din hund mulighed for at løbe frit og uden snor. Et af områderne ligger ved Lakolk Strand, direkte bag klitterne. I Kirkeby Plantage finder du endnu en hundeskov, mens den tredje ligger i Vråby Plantage. Her kan du rigtigt nyde naturen, og se din firbenede bedste ven i sit es!

Høstbjerg Hedeområde

Hedelandskab ved Høstbjerg

Kirkeby Plantage

Kirkeby Plantage

Book dit feriehus hos Esmark: Oplev Lakolk og Co. på Rømø med hunden

Drømmer du om en ferie med hund, med masser af fantastiske feriehighlights? Så er Rømø bestemt et besøg værd. Hos Esmark finder du flere end 3.000 feriehuse i Danmark, og vi har også en række skønne, hundevenlige sommerhuse på Rømø.

Pak bilen, glem hverdagens stress, og oplev Vestkystens storslåede natur sammen med din bedste ven. Hundeskove, badning på stranden, kilometerlange gåture – det er ikke kun dig, der vil sætte pris på sådan en ferie. Det vil din hund helt sikkert også. Find det perfekte hundevenlige feriehus hos Esmark, og begynd at glæde dig til din ferie med hunden!

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...