NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenligt sommerhus med masser af plads til udeliv

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 149, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20119
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig stor grund omgivet af grønt ligger dette godt indrettede sommerhus med sauna. Med masser af plads til leg vil børnene elske Blomstervangen 149 i Jegum, og de voksne vil påskønne, at der er både børnesenge og højstole i feriehuset, samt at det er indrettet ikke blot med sauna (kun i 2024), men også med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Bo hyggeligt og rart med brændeovn, sauna og luft-til-luft varmepumpe

Feriehuset er personligt og hyggeligt indrettet. I køkkenet finder du alle utensilier til at trylle noget lækkert, og med opvaskemaskine er familiefreden sikret, og I har mere tid til hinanden. Til de ekstra afslappende stunder er feriehuset indrettet med en sauna i 2024, men fra 2025 er denne fjernet.

Varmepumpen er naturligvis den økonomiske løsning, men når der rigtigt skal hygges, så kan I tænde op i brændeovnen og nyde den særlige stemning og ekstra varme, imens I slapper af i sofaen med en god film eller en spændende krimi. Både i stuen og køkkenet er der blevet renoveret i 2023 – der blandt andet lagt nyt gulv og der er blevet malet. Et ekstra plus er også, at sommerhuset har en ladestander, så I kan oplade jeres elbil direkte på adressen.

Stort overdækket terrasseareal – og tryg beliggenhed for børnefamilien

En særlig lækker detalje ved sommerhuset er det store overdækkede terrasseareal, der som en ”næsten-udestue” giver læ og varme og således indbyder til udeliv fra tidligt forår til sent efterår.

Blomstervangen 149 ligger ved udkanten af Jegum – tæt ved marker og enge. Ikke blot sommerhusets have, hvor der er både trampolin, legestativ med sansegynge, rutsje, gynger samt en sandkasse er ideel til børnefamilien. Hele området Jegum er familievenligt med legeplads og stier.

Når der skal bades tager de friske cyklerne, men I kan også pakke bilen med alverdens strandlegetøj og køletasker, da det er muligt at tage bilen med helt ned på stranden ved Børsmose. I nabobyen Oksbøl er der ikke blot indkøbsmuligheder, men også badeland og indendørs klatrepark.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20119

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus haben wir zum 5.mal gebucht.Es ist für Familien mit Kindern sehr gut geeignet viele Spielmöglichkeiten im Garten.Trampolin ,Fußballtore Sandkasten und Dreiräder auch ein Bollerwagen ist vorhanden. Der überdachte Platz lädt auch bei schlechtem Wetter zum Grillen ein. Das Haus ist ruhig gelegen,kein Durchgangsverkehr.Der Weg zum Spielplatz ist gut ca.15 min.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war das bisher beste, welches wir in Dänemark je hatten! Die Ausstattung und Lage waren toll!
Jederzeit buchen wir hier nochmal!
Ulrike und Uwe

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 1.512
Renoveret / Byggeår:2013 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...