Charmerende, renoveret sommerhus midt i naturen med bålplads

3
icon
icon
icon

Pugeldal 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30307
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3650 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter fred, ro og masser af smuk natur? Så er dette charmerende sommerhus i Houstrup helt ideelt til jer. Det renoverede sommerhus (2019) byder på en velafstemt kombination af moderne og klassisk sommerhusstil og ikke mindst en fantastisk og ugeneret, indhegnet plænegrund med skønne terrasser, bålplads og legemuligheder til børnene. Hundene er også velkomne her!

Lækkert familievenligt sommerhus med masser af charme og sjæl

Det fine træhus på Pugeldal 7 rummer plads til i alt 6 personer (og op til 2 hunde). Sommerhuset har i 2019 gennemgået en renovering, som har resulteret i en velafstemt indretning med en kombination af moderne og klassisk sommerhusstil.

De lyse farver og højt til loftet skaber en rummelig atmosfære, mens de mange små detaljer tilfører sommerhuset ekstra charme og sjæl. Her vil I med sikkerhed føle jer velkomne fra første øjeblik! I den store væg-til-væg seng er der plads til, at børnene hopper ind og hygger med mor og far. Det store soveværelse, en bedside krybbe og et puslebord gør det nemt og bekvemt også for småbørnsfamilien at holde ferie.

Ugeneret, naturskøn beliggenhed med sti til skoven og skønne terrasser

Også udvendigt oser sommerhuset af charme og ferieidyl. Her får I en fuldkommen ugeneret beliggenhed midt i Houstrups smukke skovlandskab. I får desuden jeres helt egen private sti ind til skoven.

Der er flere skønne terrasser med både afskærmet og overdækket del, så I til enhver tid kan finde læ og ly, mens I nyder de flotte omgivelser. Der er gjort meget ud af at lave små, hyggelige siddekroge rundt omkring, så I rigtig kan fordybe jer i en spændende bog eller nyde en god kop kaffe, mens I slapper af i den friske luft.

Stor, indhegnet plænegrund med bålplads og masser af legemuligheder til børnene

Den mere end 2.400 kvadratmeter store plænegrund er indhegnet med et 50cm højt hegn, så I ikke behøver at bekymre jer om, om børnene eller de små hunde kommer for langt væk, når de udforsker den spændende natur.

Der er i det hele taget gjort meget ud af, at børnene skal befinde sig godt. Der er således både gynger, rutsjebane og sandkasse – og en bålplads, hvor hele familien kan samles om at riste skumfiduser eller bage snobrød.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30307

D.
sagde , Danmark

Dejlig ugenert have og især at den var indhegnet til hunden – var et stort plus. Der er dejlig mange udendørs stole og hynder.

D.
sagde , Aabenraa

Flot, indbydende, hyggeligt, godt indrettet og beliggende i roligt område.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:92 / 2.426
Renoveret / Byggeår:2019 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, stengulv i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...