NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lunt og lyst ikke-ryger hus med spa og sauna i naturskønt område

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 25, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30343
7 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Som et maleri står det røde træhus i smukke grønne omgivelser, hvor træerne rækker op mod den lyseblå himmel. Her får I et lyst og lunt indrettet sommerhus med plads til hele familien, med masser af nye ferieminder i vente.

Nybagte rundstykker rundt om morgenbordet og afslapning i liggestolene

Lad de morgenfriske trække i fodtøjet og tage en rask gåtur ned til den lokale købmand, der står klar med friskt morgenbrød. Dæk på bordet, mens duften af nybagte rundstykker og friskbrygget kaffe fylder rummet, og saml hele familien til en dejlig morgenmad. Sommerhuset er også udstyret med en brandalarm for at sikre jeres tryghed og sikkerhed under hele opholdet.

Fuglenes fløjten og den stille brise kalder på jer fra terrassen, hvor I kan lukke øjnene i og lade jer synke ned i liggestolene. På de to terrasser kan I følge med solen hele dagen og lade varmen og freden fylde jer med ny energi.

Luk alle de nye indtryk ind, slap af til latteren i det fjerne fra børnene, der leger på den grønne græsplæne og ved gyngestativet.

En perfekt afslutning på en perfekt dag

Tænd op i grillen og lad den karakteristiske duft sprede sig i den lune aften. I de kolde måneder kan hele familien samles om madlavningen i det åbne køkken, inden der bliver taget plads ved spisebordet til hygge, snak og gode grin.

Vikle jer ind i de varme tæpper og betragt i fred og ro den smukke aftenhimmel gå fra orange til dunkel blå, mens solen stille dykker ned bag de høje træer.

Mætte af nye indtryk kan I læne jer tilbage og lade varmen fra saunaen og spabadet, mens I mærker, hvordan hverdagens strabadser lige så stille fordufter fra tankerne, og feriefreden tager fuldstændig over. En perfekt afslutning på en perfekt dag i lige så perfekte omgivelser.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30343

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus liegt auf einem herrlichen, sehr großen Naturgrundstück, das für Familien mit Kindern zum draußen Spielen einlädt.Der Rasen wurde frisch gemäht. Das Haus ist gut ausgestattet, reichlich Geschirr und Bestecke. Ein Vorteil ist auch die Unterteilung des Hauses, ein weiterer Vorteil die überdachte Terrasse, so dass man auch bei Regenwetter draußen sitzen kann.

Wir haben dies Haus bereits für 2024 wieder gebucht, zum 3.Mal – das spricht für sich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr sauberes und gepflegtes Haus! Mit einem großen und einem kleinen Badezimmer! Einer komplett ausgestatteten Küche! Gepflegte Außenanlagen mit Schaukel und Gartenmöbeln! Grill vorhanden!

Alles war super sauber und es fehlte nichts! Danke!



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 3.000
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...