Hyggeligt og hundevenligt stråtagshus med herlig terrasse

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 74, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30413
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Houstrups hyggelige skovområde finder I dette skønne stråtækte ikke-ryger hus med plads til 5 personer. Et lyst og lækkert indre, og en rigtig dejlig terrasse er blot nogle af de highlights, der er værd at nævne på Hans Hansensvej 74, og så er der endda plads til det sidste familiemedlem, hunden.

Ægte hygge – perfekt til familien eller kæresteparret

Det lille stråtagshus egner sig perfekt til den lille familie eller kærestepar, der gerne vil holde en ferie i fredelige og rolige omgivelser. Fra første øjekast udstråler det ægte hygge, og denne stil fortsætter både indvendigt og udvendigt.

Den lyse og venlige indretning sørger for, at I vil føle jer hjemme, så snart I ankommer, og de åbne omgivelser indbyder til masser af skønne familiestunder. Især spisestuen, som er åbnet op ud til køkkenet, vil blive feriens mødested.

En dejlig hjørnesofa, Apple-TV og brændeovn – og selvfølgelig den hyggelige spisekrog. Her kommer der til at blive brugt mange sene aftener på sofaen, og der vil blive mange herlige morgenstunder rundt om bordet med nybagte rundstykker og friskbrygget kaffe.

Dejlig terrasse og legeområde til børnene

Ligesom træerne, omkranser den murstensbelagte terrasse det meste af huset, og her har I masser af plads til at nyde solen. Flere steder står havemøblerne og liggestolene parate til at give jer en afslappende dag i solen, og med en god bog og noget koldt at drikke, bliver det ikke meget bedre.

På den velplejede naturgrund finder I både et legeområde til børnene med gyngestativ, legehus og sandkasse, og et indhegnet område til hunden, så I ikke behøver at bekymre jer om, om den skulle begynde at udforske området på egen hånd.

Den lokale købmand ligger kun 800 meter væk, så der hurtigt kan handles ind til aftensmad og snacks til filmen, og kun få minutters kørsel væk finder I den hvide sandstrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30413

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt hundevenligt feriehus, hvor man hurtigt føler sig hjemme.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 1.473
Renoveret / Byggeår:2011 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...