NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 24, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30428
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Fyrrekrogen 24, beliggende i det naturskønne område Houstrup. Dette charmerende sommerhus blev opført i år 2001 og strækker sig over 110 kvadratmeter. Her finder I plads til op til 6 personer og en hund. Med sin klassiske charme indbyder sommerhuset til en afslappende ferieoplevelse midt i naturen.

Samvær og hygge – komfortabel indretning

Indretningen af sommerhuset indbyder til hyggelige stunder og samvær. Køkkenet er ikke kun praktisk, men også et samlingspunkt, hvor I kan lave mad sammen og fortsætte samtalen ved spisebordet. I stuen skaber brændeovnen en varm atmosfære, perfekt til afslapning i de bløde møbler. Her er også en hyggelig alkove, der indbyder til læsning eller afslapning.

De 3 lyse soveværelser giver alle mulighed for en god nattesøvn, og fra et af dem er der direkte adgang til terrassen, hvilket er praktisk og giver mulighed for at nyde udendørslivet direkte fra soveværelset.

Badeværelset er et sted for afslapning, med både sauna og en tømmespa til 2 personer. Og med et ekstra gæstetoilet, der også huser vaskemaskine og tørretumbler, er alle praktiske behov dækket.

Mad og overnatning under åben himmel på Fyrrekrogen 24

Fra stuen kan I direkte træde ud på den private, afskærmede terrasse. Her finder I alt, hvad I behøver til en dejlig aften under åben himmel – en grill til madlavningen, havemøbler til at samles omkring, og en parasol til at skærme for solen på de varme dage. Der er også en carport til bilen og et ladestik til el-biler, så I kan oplade uden bekymring.

Omkring huset er der flere hyggelige områder, hvor I kan slå jer ned og nyde morgenkaffen i fred og ro. Feriehuset ligger på en rummelig 1900 kvadratmeter plænegrund, der indbyder til leg og forskellige udendørsaktiviteter.

I haven venter der jer også en shelter, hvis I skulle få lyst til en overnatning under åben himmel. Der er endda fodboldmål, så I kan arrangere jeres egen lille turnering og nyde sjove og aktive stunder udendørs.

Skov og strand – naturoplevelser

Feriehuset er beliggende 3,5 kilometer fra havet, hvor I kan nyde en dag ved stranden med sandslotte og lyden af bølgerne. Der er 3,2 kilometer til indkøbsmulighederne i Nørre Nebel, hvor I kan finde diverse forretninger og specialbutikker.

Feriehuset er beliggende i Houstrup, et område rigt på naturoplevelser til fods eller på cykel. Her finder I Blåbjerg Klitplantage med et væld af vandrestier og muligheder for mountainbike eventyr. Tag hele familien med på en vandretur gennem de snoede løvklitter eller nyd den betagende udsigt fra Blåbjergs top. Måske støder I på det rige dyreliv, der trives i det danske naturmiljø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.900
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...