Hold en fantastisk ferie i dette flotte, luksuriøse poolhus

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 19, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30619
10 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
1850 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 22
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I har lyst til at holde en skøn ferie i flotte omgivelser med masser af wellness og tid til at være jer selv, så er dette flotte sommerhus lige noget for jer. Med spabad, sauna og pool er huset rigtig attraktivt for både voksne og børn, og I kan tage helt op til 3 hunde med.

Moderne og stilfuld indretning med spabad, sauna og swimmingpool

Huset på Vestervang 19 udstråler luksus både udvendigt og indvendigt. Den stilfulde og moderne indretning fungerer som rød tråd gennem hele huset, og især den store spisestue vil falde i god jord. Det brede vinduesparti lader masser af dagslys slippe ind og lyse rummet op.

Hemsen i stuen bliver med garanti et af børnenes yndlingssteder, og der er både TV og DVD-afspiller, så de kan hygge sig med en god film, mens I nyder et glas vin eller en god bog i sofaen.

For at gøre ferien ekstra luksuriøs, er der både et stort spabad og en sauna i huset, hvor I rigtig kan få lov til at slappe af. Til gengæld kan børnene blive godt underholdt i den 22 m2 store swimmingpool, som især er fantastisk på de kolde årstider, hvor vejret ikke er optimalt til en dukkert på stranden.

Lækker terrasse med gyngestativ og sandkasse

Udenfor finder I en stor indkørsel og en god, åben terrasse. Her står havemøblerne og grillen allerede klar, så I kan holde en hyggelig grillaften i det fine sommervejr.

Der er ikke kun plads til afslapning i liggestolene, men også masser af leg på den store, grønne græsplæne, hvor både hundene og børnene kan lege og spille. Her er også både gyngestativ og sandkasse, og legemulighederne er mange.

Lad dagens sidste timer rinde ud og nyd de stille aftener i aftensolens skær med et godt glas vin og dem, I holder af, ved jeres side. Kan det blive meget bedre?

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30619

D.
sagde , Danmark

Det er et rigtig dejligt og velholdt hus. Dejligt med et velassorteret køkken. Dejlig store værelser med skabsplads. Dejlig hems med fuld stå-højde og spillehjørne til børnene. En skøn pool og en fantastisk terrasse.

D.
sagde , Valby

Rigtig dejligt hus som opfyldt alle vores ønsker.

D.
sagde , Trige

Super dejligt sommerhus, men masser af værelser. Virkelig lækker pool og spa. Dejlig have med både trampolin og legehus til børnene.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2017 / 2000

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...