Femstjernet luksushus med spabad, sauna, udendørsspa og billard

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solvang 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30677
10 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Solvang 22 i Houstrup ligger dette luksussommerhus, der er nybygget i 2021, med plads til 10 personer og 2 hunde – helt perfekt til familierne, der vil på ferie sammen. I sommerhuset er der lagt op til mange sjove timer sammen for alle feriens gæster omkring bordfodbold- eller billardbordet i aktivitetsrummet. Til dem, der heller vil slappe af, kan de sætte sig til rette i spabadet, det udendørsspa eller i den varme sauna. Desuden er der masser af aktivitetsmuligheder for børnene i haven, hvor der er både trampolin og klatretårn med gynge.

Aktivitetsrum med billard samt badeværelse med spabad og sauna

Sommerhus på Solvang 22 blev bygget i 2021 og her vil I føle jer hjemme allerede, når I træder ind i feriehuset. Her bliver I mødt af en moderne og indbydende indretning, som I helt sikkert vil finde jer godt tilpas i på ferien.

I opholdsstuen er der lagt op til mange hyggelige feriestunder sammen foran tv’et, omkring spisebordet og i køkkenet. Opvasken skal I ikke tænke på, for den sørger opvaskemaskinen naturligvis for. For mere hygge i opholdsstuen, står brændeovnen klar til at bringe endnu mere hygge og varme ind i sommerhuset. Ellers varmes feriehuset op af en energivenlig varmepumpe.

Tilstødende til opholdsstuen finder I sommerhusets aktivitetsrum, hvor der er lagt op til mange sjove timer omkring billardbordet. Her er det oplagt at få gang i en turnering eller to for at finde feriens helt store billardmester. Desuden er der også både bordfodbold og dart i aktivitetsrummet, så der er nok at give sig til.

Derudover er sommerhuset indrettet med 5 soveværelser med dobbeltsenge samt 2 badeværelser med gulvvarme. Det ene badeværelse byder desuden på en lille wellnessafdeling med et lækkert spabad og en skøn sauna, hvor I kan få lige dén afslapning, I trænger til.

Stort udendørsområde med gode aktiviteter og udendørsspa

Det er ikke kun indendørs, at dette feriehus er helt fantastisk. Udendørs finder I først og fremmest en stor, åben terrasse, der er det perfekte sted at være på de varme feriedage, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler eller liggestole og nyde ferien.

Til børnene er der masser af gode aktiviteter, hvor de kan hoppe på trampolinen, gynge eller klatre i klatretårnet. Alt imens kan I finde vej til udendørsspaen, hvor op til 5 personer kan få sig en god gang afslapning. Gør jer selv den tjeneste at prøve det om aftenen under stjernehimlen – det er helt fantastisk. 

For at slutte feriedagene af på bedste vis, kan I tænde op i grillen om aftenen og lave en god middag med lige dén grillmad, I bedst kan lide. Grillmiddagen kan I nyde på terrassen med kolde drikkevarer og godt selskab. 

Masser af aktiviteter i Houstrup

Houstrup er et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for en masse forskellige aktiviteter. Både gå- og cykelture i området er helt fantastiske, hvor I kan komme helt tæt på den skønne natur. I kan også tage en tur til det brusende Vesterhav, der ligger knap 4 kilometer fra sommerhuset.

Nørre Nebel ligger 4 kilometer fra sommerhuset. Her finder I mange muligheder for indkøb på ferien, og desuden er der gode legepladser til børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30677

DE
D.
sagde , Deutschland

Großer Spaßfaktor für meine Kinder war Billard, Tischtennis, Dart und Tischfußball. Ideal für eine Großfamilie oder mit Freunden. Eine schöne große Terrasse und besonders zu erwähnen der große Gasgrill. Selbst zum Jahreswechsel bei kaltem war es eine Reise wert

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus.Ganz toll ausgestattet. Selbst selten genutzte Küchenutensilien,wie z.B Geflügelschere,Warmhalteplatte, Küchenwaage, Apfelspalter und noch vieles mehr waren vorhanden .Ein großer Kühlschrank und ein großer Gefrierschrank machten den Urlaub mit 10 Personen perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles modernes Haus mit Vieirinha Freizeitangeboten! Jedes Zimmer mit TV!

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:150 / 1.458
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...