NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus med udestue og sauna i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Tranebærvej 34, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40667
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Er I på udkig efter et perfekt sted til at kunne holde en afslappende og mindeværdig ferie? Så er dette sommerhus i Henne Strand, beliggende på Tranebærvej 34 i naturskønne omgivelser, det ideelle valg for jer – især når I gerne vil tage jeres husdyr med, for her er et enkelt husdyr også hjerteligt velkommen.

Hyggelig, moderne indretning – afslapning i sauna

Dette sommerhus er lys og moderne indrettet og har plads til op til 6 personer. Med tre soverum er der rigeligt med sovepladser til hele familien eller vennerne.

Stuen er udstyret med en hyggelig brændeovn, der skaber den perfekte atmosfære for de køligere aftener. Sommerhuset har desuden en luft til luft varmepumpe, der sikrer et behageligt indeklima hele året rundt. Chromecast er også tilgængeligt, så I kan streame jeres yndlingsserier og -film direkte på sommerhusets tv.

Ferien bliver ekstra afslappende med en række faciliteter, der gør jeres ophold mere komfortabelt. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine med tørretumbler i sommerhuset, så I slipper for huslige pligter. Ligeledes er der en 80 liters separat fryser, hvis I har brug for ekstra opbevaringsplads til madvarerne.

Den ultimative afslapning vil I dog kunne få i sommerhusets skønne sauna: her kan I få varmen og få fornyet energi efter en lang dag med aktiviteter eller strandture.

Skøn udestue – børnevenlige omgivelser

Udenfor venter en skøn udestue, hvor I kan nyde udsigten ud til den enestående natur – Henne Strands klitter. Udestuen er den oplagte plads til både ro og hygge uanset vejret. De store vinduer sørger for et fantastisk lysindfald, og kan I nyde naturen på nær hånd, også når vejret ikke er til udendørs ophold.

For børnene er der en gynge og en sandkasse lige ved terrassen, hvor legekammeraterne kan samles og skabe sommerminder. Den 1759m2 store naturgrund giver jer masser af plads til udendørs aktiviteter, men også til en fredfyldt stund med en god bog. Grill og havemøbler er tilgængelige, så I kan nyde måltiderne under åben himmel.

Sommerhuset har også en carport til en enkelt bil, som I kan parkere sikkert og bekvemt under jeres ophold.

Central beliggenhed – I Henne Strand

Dette sommerhus på Tranebærvej 34 i Henne Strand byder på en meget central beliggenhed – med kun 900 meter fra havet kan I hurtigt tage en dukkert eller en afslappende dag på stranden. Indkøbsmuligheder er – med kun 700 meter – også lige i nærheden, og kan I nemt handle ind til madlavning eller hygge i sommerhuset. I den hyggelige badeby er der flere restauranter og caféer, der byder på noget for enhver smag. 

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.759
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...