Hyggeligt sommerhus til 8 personer ved Ho Bugt

3.5
icon
icon
icon
icon

Dalen 21, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51129
8 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
8 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus er renoveret i 2023 og byder jer velkommen med 146 komfortable kvm. Hunden er også velkommen. Ideelt til den større familie eller 2 mindre familier, som holder ferie sammen. En dejlig feriestemning med brændeovn og spa. Udendørs er der en hyggelig grillplads på plænen og et drivhus, som benyttes som lysthus på kølige dage.

Hygge og velvære indendørs

På Dalen 21 vil I føle jer hjemme straks, I træder ind ad døren til det charmerende feriehus. I opholdsstuen er et fint lysindfald gennem glasvæggen i gavlen, her kan I hygge jer ved varmen fra brændeovnen, spille et spil eller se en film sammen på TV. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med hjemmelavede måltider, uanset om I ønsker simreretter, en fiskedag eller byg-selv-burger.

De 2 badeværelser har gulvvarme, så I ikke behøver at frygte kø eller kolde fødder under tandbørstningen. I det ene er også et spabad, så I kan slappe af med lidt wellness på ferien.  De 4 soveværelser er forsynet med dobbeltsenge, så I kan sove godt ud i den friske vesterhavsluft. I behøver ikke at undvære moderne fornødenheder, som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og en energibesparende varmepumpe på ferien.

Udeliv med vildmarksbad ved feriehuset

På den åbne terrasse kan I slikke solskin på de komfortable havemøbler. Tag et afslappende bad i vildmarksbadet under stjernehimlen eller tænd op i grillen, og slut dagen af med et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Til de små er der sandkasse og gynger. Sammen kan i gå på opdagelse på den 3000 kvm store plænegrund, omkranset af høje træer og med hyggelige pletter at samles på, spille boldspil eller et spil viking.

Ferie i Mosevrå

Er du naturinteresseret, er Mosevrå et vidunderligt sted at opleve den varierede natur langs Ho Bugt, som udgør den nordlige ende af Vadehavet. Her kan man være heldig at opleve både kronhjorte og sæler samt mange sjældne planter. Tag kikkerten med og tilmeld dig eventuelt en guidet tur med naturvejleder. I byerne Oksbøl og Blåvand kan I finde lækre butikker, caféer og restauranter, og en tur til Vesterhavet ved Vejers er absolut også et must på ferien. Vesterhavet imponerer altid, og her kan I også opleve en af Danmarks smukkeste solnedgange.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51129

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, großes und sauberes Ferienhaus.Hier wurde bei der Renovierung das gesamte Mobiliar erneuert. Tolle Fensterfronten, sehr gut geschnittener Grundriss, wir haben uns sehr wohl gefühlt und schon wieder gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Außenjacuzzi macht das Ferienhaus auch beim schlechten Wetter interessant. Die Aufteilung der Schlafzimmer über zwei Etagen ist für Familien mit Kindern vorteilhaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, neu renoviertes Ferienhaus mit einem sehr großen Anwesen inmitten eines großen Waldgebietes. Es ist Platz für 8 Personen (4 Erwachsene und 4 Kinder). Die Aufteilung im Haus ist großzügig und man fühlt sich einfach nur wohl. Das äußere Anwesen ist groß und im Laufe der Jahre schön gewachsen. Kinder können hier frei spielen und die Terrasse lädt mit ihren verschiedenen Sitzplätzdn zum Verweilen ein. Wir haben uns sehr gut erholt.
LG Fam. Arndt

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 3.052
Renoveret / Byggeår:2023 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...