Stilfuldt sommerhus med spabad og fantastisk beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Fyrvej 21, Blåvand - Søg på husnr. 60009

Lækker indretning, god plads, spabad og gåafstand til både stranden og centrum. Dette skønne sommerhus et stenkast fra hjertet af Blåvand og den hvide sandstrand har det hele og bliver med garanti et fantastisk hjem for ferien.

Herlig feriestemning fra første øjeblik

Fald godt til fra start af i de lyse og venlige omgivelser, som gør sig gældende i alle afkroge. Den stilfulde indretning giver en følelse af rigtig luksusferie og fylder huset med den herligste feriestemning fra første øjeblik.

For at gøre ferien endnu mere luksuriøs for jer, er det store badeværelse indrettet med spabad – det perfekte valg efter en dejlig dag ude i den friske luft. Mærk, hvordan varmen fylder jer med ny energi og lad feriefreden tage over.

Det rummelige hus egner sig rigtig godt til de maks 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 flotte soveværelser, alle med dobbeltsenge, og oven i købet med helt egen udgang til terrassen.

Masser af spændende steder at se

Den delvist afskærmede terrasse giver jer god mulighed for at nyde de solrige dage helt ugeneret, og på de lune sommeraftener kan I flytte madlavningen udenfor til grillen og det fine overdækkede udekøkken.

Det er altid skønt at nyde ferien fra liggestolene, men har I brug for lidt afveksling, er der masser af steder at se. Den herlige strand er selvfølgelig et must, og her er der helt fantastiske naturoplevelser året rundt med flotte solskinsdage og imponerende bølger i stormvejret.

Med kun 200m til Blåvands hyggelige bymidte, er en shoppedag også oplagt. Her er masser af fine forretninger, caféer og restauranter, så I også nemt kan springe madlavningen over, eller måske slutte aftenen af med en softice og en gåtur i det skønne område.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:128 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...