Stilfuldt sommerhus med spabad og fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60009
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lækker indretning, god plads, spabad og gåafstand til både stranden og centrum. Dette skønne sommerhus et stenkast fra hjertet af Blåvand og den hvide sandstrand har det hele og bliver med garanti et fantastisk hjem for ferien.

Herlig feriestemning fra første øjeblik

Fald godt til fra start af i de lyse og venlige omgivelser, som gør sig gældende i alle afkroge. Den stilfulde indretning giver en følelse af rigtig luksusferie og fylder huset med den herligste feriestemning fra første øjeblik.

For at gøre ferien endnu mere luksuriøs for jer, er det store badeværelse indrettet med spabad – det perfekte valg efter en dejlig dag ude i den friske luft. Mærk, hvordan varmen fylder jer med ny energi og lad feriefreden tage over.

Det rummelige hus egner sig rigtig godt til de maks 6 personer, og sovepladserne er fordelt på 3 flotte soveværelser, alle med dobbeltsenge, og oven i købet med helt egen udgang til terrassen.

Masser af spændende steder at se

Den delvist afskærmede terrasse giver jer god mulighed for at nyde de solrige dage helt ugeneret, og på de lune sommeraftener kan I flytte madlavningen udenfor til grillen og det fine overdækkede udekøkken.

Det er altid skønt at nyde ferien fra liggestolene, men har I brug for lidt afveksling, er der masser af steder at se. Den herlige strand er selvfølgelig et must, og her er der helt fantastiske naturoplevelser året rundt med flotte solskinsdage og imponerende bølger i stormvejret.

Med kun 200m til Blåvands hyggelige bymidte, er en shoppedag også oplagt. Her er masser af fine forretninger, caféer og restauranter, så I også nemt kan springe madlavningen over, eller måske slutte aftenen af med en softice og en gåtur i det skønne område.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60009

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben 14 Tage im November hier mit drei Erwachsenen und einem Kleinkind verbracht. Die Sitzmöbel hätten wir uns etwas größer gewünscht. Ein Dreisitzer, ein Sessel und zwei Fußhocker reichen leider nicht, wenn man mit mehr als drei Leuten z.B. mal gemütlich vor dem TV liegen möchte. Ansonsten ist das Haus toll eingerichtet, die Küche gut ausgestattet und selbst im Winter war es hier insgesamt wirklich richtig hygge. Uns hat besonders gut gefallen, dass die Schlafzimmer abgetrennt vom Wohnbereich liegen und somit schön ruhig waren. Insbesondere wenn Kinder dabei sind, konnte man sich trotzdem im Wohnbereich normal unterhalten und hat niemanden geweckt. Mit den vielen Fenstern kann man jedes Wetter auch im Haus genießen. Nicht zuletzt gefiel uns die Lage sehr: nah zum Ortskern und nicht weit bis zum Strand. Die große Terrasse haben wir ausgiebig zum Ballspielen genutzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und sauberes Ferienhaus. Es hat eine gute Raumaufteilung. Ideal auch der große Flur mit extra Tisch für Aktivitäten wie, Zeichnen und Gesellschaftsspiele. Gute Wärmedemmung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus. Liegt zwar an der Hauptstrasse aber die Fahrzeuge sind nicht zu hören,da die Schlafzimmer zur anderen Seite liegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:128 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...