Hyggeligt sommerhus i ugenerede og idylliske omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon
2558
Hedetoftvej 21, Blåvand - Søg på husnr. 60011

De høje træer med den blå himmel indkranser det fine træsommerhus, som ligger helt ugeneret i Blåvands idylliske omgivelser. Den harmoniske stemning er fortsætter indendørs i de lyse og venlige omgivelser, og her kan I helt sikkert tilbringe en skøn ferie.

Dejlige terrassedage og besøg i Blåvands hyggelige bymidte

Der er lagt op til masser af dejlige dage på den åbne terrasse, hvor I helt ugeneret kan lade jer synke ned i liggestolene, mens fuglenes fløjten og bladenes rislen sagte høres i baggrunden.

Den store græsplæne er perfekt til børnene, og der er god plads til leg og boldspil, så de ikke kommer til at kede sig, mens I læser en god bog og nyder vejret og de naturskønne omgivelser i fulde drag.

På de hyggelige, små stier, der snor sig rundt i ferielandskabet, når I hurtigt Blåvands hyggelige bymidte, og her kan der også tilbringes flere timer med shopping, cafébesøg og måske et kig ind i bolsjekogeriet.

Tid til at værne om jer selv og hinanden

På Hedetoftvej 21 er der lagt vægt på, at I kan værne om jer selv og hinanden, og i det åbne køkken- og spisestuerum er er der lagt op til masser af samvær og dejlige ferieøjeblikke med fælles madlavning, kortspil og sofahygge foran den knitrende brændeovn.

På de lune aftener kan I flytte madlavningen ud på terrassen, hvor I kan samles i udekøkkenet og rundt om grillen til en hyggelig grillaften. Over aftensmaden kan der grines og diskuteres ferieudflugter, mens aftensolen stille går ned bag træerne.

Tag hele familien med på en fantastisk ferie langt væk fra den grå hverdag i skønne, idylliske omgivelser.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 3.027
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...