Hyggeligt sommerhus i ugenerede og idylliske omgivelser

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60011
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

De høje træer med den blå himmel indkranser det fine træsommerhus, som ligger helt ugeneret i Blåvands idylliske omgivelser. Den harmoniske stemning er fortsætter indendørs i de lyse og venlige omgivelser, og her kan I helt sikkert tilbringe en skøn ferie.

Dejlige terrassedage og besøg i Blåvands hyggelige bymidte

Der er lagt op til masser af dejlige dage på den åbne terrasse, hvor I helt ugeneret kan lade jer synke ned i liggestolene, mens fuglenes fløjten og bladenes rislen sagte høres i baggrunden.

Den store græsplæne er perfekt til børnene, og der er god plads til leg og boldspil, så de ikke kommer til at kede sig, mens I læser en god bog og nyder vejret og de naturskønne omgivelser i fulde drag.

På de hyggelige, små stier, der snor sig rundt i ferielandskabet, når I hurtigt Blåvands hyggelige bymidte, og her kan der også tilbringes flere timer med shopping, cafébesøg og måske et kig ind i bolsjekogeriet.

Tid til at værne om jer selv og hinanden

På Hedetoftvej 21 er der lagt vægt på, at I kan værne om jer selv og hinanden, og i det åbne køkken- og spisestuerum er er der lagt op til masser af samvær og dejlige ferieøjeblikke med fælles madlavning, kortspil og sofahygge foran den knitrende brændeovn.

På de lune aftener kan I flytte madlavningen ud på terrassen, hvor I kan samles i udekøkkenet og rundt om grillen til en hyggelig grillaften. Over aftensmaden kan der grines og diskuteres ferieudflugter, mens aftensolen stille går ned bag træerne.

Tag hele familien med på en fantastisk ferie langt væk fra den grå hverdag i skønne, idylliske omgivelser.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60011

DE
D.
sagde , Deutschland

Danke für schöne 2 Wochen Urlaub. Wir waren jetzt das 4mal in diesen Haus das sagt doch alles. Super eingerichtet alles da was man braucht. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.Wir kommen wieder.Danke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes Haus, es fehlte uns an nichts. Über das Willkommens-Präsent der Besitzer haben wir uns sehr gefreut. Alles sehr sauber und gemütlich. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kann ich nur empfehlen das Haus ist OK. Preis LEISTUNG SUPPER.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 3.027
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...