Charmerende ikke-ryger hus tæt på strand og hjertet af Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrgården 13, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60013
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det charmerende 6 personers hus i de grønne omgivelser emmer af herlig feriestemning helt fra første øjekast. Med en skøn lys indretning og i gåafstand fra både den hvide sandstrand og Blåvands hyggelige bymidte, er rammerne for en rigtig skøn ferie sat.

Afslapning i liggestolene eller eftermiddagskaffe i den hyggelige udestue

Den dejlige terrasse indbyder straks til dovnedage i det varme solskinsvejr, og havemøblerne sørger for, at I kan slappe godt af og nyde feriefreden med en god bog.

Sammen med træerne giver afskærmningen rigtig fine læforhold, så I selv i blæsten kan nyde de naturskønne omgivelser, og skulle regnen dryppe ned, er den hyggelige udestue det perfekte alternativ, hvor I kan nyde en varm kop kaffe, mens regndråberne trommer på ruden.

Den hyggelige og hjemlige indretning giver i det hele taget mulighed for en skøn ferie året rundt, og på de kolde dage kan I rigtig nyde tilværelsen i sofaen, mens den knitrende brændeovn fylder stuen med varme og ægte feriestemning. Huset har 2 soverum med dobbelsenge og i stuen står en sovesofa hvor 2 personer kan sove.

Den smukke sandstrand og Blåvands hyggelige bymidte inden for rækkevidde

Beliggenheden gør kun ferien endnu bedre, og med Fyrgården 13 som hjem for ferien får I virkelig et hus med masser af oplevelser inden for rækkevidde.

Den smukke sandstrand ligger kun en rask gåtur væk, og her bliver der mange oplevelsesrige udflugter med gåture langs vandkanten, sand mellem tæerne, bølgebrus og helt unik natur. Lige meget vind og vejr, er det altid en kæmpe oplevelse.

Med Blåvands hyggelige bymidte blot 200m fra huset, bliver der med garanti også tid til en dag med shopping og caféhygge. Her kan I besøge de mange forretninger, restauranter og iscaféer, og ikke mindst det lokale bolsjekogeri.

Planlæg de næste feriedages udflugter og vend de mange nye indtryk over aftensmaden sammen med de nærmeste, mens en dejlig dag lakker mod enden. Det er den bedste slags ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60013

DE
D.
sagde , Deutschland

Zentral gelegenes kleines Ferienhaus in skandinavischem Design. Sowohl die Außenanlage als auch der Wintergarten laden Sommer wie Winter zum Entspannen ein. Das Auto kann stehen bleiben, alles ist fußläufig gut zu erreichen und trotzdem ist es ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig gelegenes Reihenhaus mit Wintergarten und Ofen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geschmackvollen Ferienhaus,liebevoll Eingerichtet, ein Haus zu wohlfühlen. Einfach nur schön.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (82 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...