Charmerende ikke-ryger hus tæt på strand og hjertet af Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon
2368
Fyrgården 13, Blåvand - Søg på husnr. 60013
Gæsterne siger: icon icon

Det charmerende 4 personers hus i de grønne omgivelser emmer af herlig feriestemning helt fra første øjekast. Med en skøn lys indretning og i gåafstand fra både den hvide sandstrand og Blåvands hyggelige bymidte, er rammerne for en rigtig skøn ferie sat.

Afslapning i liggestolene eller eftermiddagskaffe i den hyggelige udestue

Den dejlige terrasse indbyder straks til dovnedage i det varme solskinsvejr, og havemøblerne sørger for, at I kan slappe godt af og nyde feriefreden med en god bog.

Sammen med træerne giver afskærmningen rigtig fine læforhold, så I selv i blæsten kan nyde de naturskønne omgivelser, og skulle regnen dryppe ned, er den hyggelige udestue det perfekte alternativ, hvor I kan nyde en varm kop kaffe, mens regndråberne trommer på ruden.

Den hyggelige og hjemlige indretning giver i det hele taget mulighed for en skøn ferie året rundt, og på de kolde dage kan I rigtig nyde tilværelsen i sofaen, mens den knitrende brændeovn fylder stuen med varme og ægte feriestemning.

Den smukke sandstrand og Blåvands hyggelige bymidte inden for rækkevidde

Beliggenheden gør kun ferien endnu bedre, og med Fyrgården 13 som hjem for ferien får I virkelig et hus med masser af oplevelser inden for rækkevidde.

Den smukke sandstrand ligger kun en rask gåtur væk, og her bliver der mange oplevelsesrige udflugter med gåture langs vandkanten, sand mellem tæerne, bølgebrus og helt unik natur. Lige meget vind og vejr, er det altid en kæmpe oplevelse.

Med Blåvands hyggelige bymidte blot 200m fra huset, bliver der med garanti også tid til en dag med shopping og caféhygge. Her kan I besøge de mange forretninger, restauranter og iscaféer, og ikke mindst det lokale bolsjekogeri.

Planlæg de næste feriedages udflugter og vend de mange nye indtryk over aftensmaden sammen med de nærmeste, mens en dejlig dag lakker mod enden. Det er den bedste slags ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60013

D.
sagde , Danmark

Mindre men lækkert sommerhus som er perfekt til den lille familie. Meget kort afstand til by og indkøbsmuligheder.
Fin lille have og sandkasse som er et hit hvis der er småbørn med….Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1979

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (82 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...