Rigtig hyggeligt træsommerhus med sauna

3
icon
icon
icon
2228
Østkrogen 4B, Blåvand - Søg på husnr. 60019

Fra første øjeblik vil I se, hvordan huset er inspireret af de hyggelige canadiske skovhugger-hytter. Og når I først træder ind, bliver I mødt af en helt speciel charme i det moderne og veludstyrede feriehjem.

Rigtig charmerende træhus med sauna

Dette originale træhus har en gennemført stil hele huset igennem, og udvendigt som indvendigt er brædderne grundsten og tilfører huset en helt speciel charme og hyggelig stemning, som I vil mærke fra første ferieøjeblik.

Få kontraster som sofaen, tæpperne, brændeovnen og fjernsynet giver farverne et spil, så omgivelserne bliver livlige og hjemlige. Især i det åbne køkken- og stuerum er der god rummelighed og plads til at nyde hinandens selskab og holde mange hyggelige feriestunder – nogle læser en bog eller ser fjernsyn i sofaen, andre tilberede aftenens måltid, og resten ser spændte til fra den anden side af køkkenbordet, mens grøntsagerne bliver snittet, og kødet bliver tilberedt.

De sene aftener kan sluttes af i den skønne sauna, hvor I kan holde en lille wellness-session, inden I dejligt udmattede efter en begivenhedsrig feriedag lægger jer godt til rette i sengen og lukker øjnene i.

Ro og fred mellem hede og klitlandskab

I har god plads til at brede jer ud på de 2500 m², der følger med til Østkrogen 8. I helt ugenerede omgivelser kan selv de mindste feriegæster blive underholdt på den lille legeplads med sandkasse og gyngestativ.

Vil I gerne have lidt afveksling fra freden og roen? Så er det let gjort her. På få minutters kørsel når I Blåvands livlige bymidte, der er spækket med butikker og forretninger, hyggelige caféer og gode restauranter. Stranden er helt sikkert også et besøg værd og er en fantastisk naturoplevelse i al slags vejr.

Ho, som ligger cirka 6 km fra Blåvand, byder også på en helt speciel atmosfære. Her er hastigheden sat ned – det perfekte sted til afslapning og fred. Ho er især kendt for sit årlige Fåremarked, der finder sted i den sidste weekend i august.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 2.500
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...