Rigtig hyggeligt træsommerhus med sauna

3
icon
icon
icon

Østkrogen 4B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60019
5 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fra første øjeblik vil I se, hvordan huset er inspireret af de hyggelige canadiske skovhugger-hytter. Og når I først træder ind, bliver I mødt af en helt speciel charme i det moderne og veludstyrede feriehjem.

Rigtig charmerende træhus med sauna

Dette originale træhus har en gennemført stil hele huset igennem, og udvendigt som indvendigt er brædderne grundsten og tilfører huset en helt speciel charme og hyggelig stemning, som I vil mærke fra første ferieøjeblik.

Få kontraster som sofaen, tæpperne, brændeovnen og fjernsynet giver farverne et spil, så omgivelserne bliver livlige og hjemlige. Især i det åbne køkken- og stuerum er der god rummelighed og plads til at nyde hinandens selskab og holde mange hyggelige feriestunder – nogle læser en bog eller ser fjernsyn i sofaen, andre tilberede aftenens måltid, og resten ser spændte til fra den anden side af køkkenbordet, mens grøntsagerne bliver snittet, og kødet bliver tilberedt.

De sene aftener kan sluttes af i den skønne sauna, hvor I kan holde en lille wellness-session, inden I dejligt udmattede efter en begivenhedsrig feriedag lægger jer godt til rette i sengen og lukker øjnene i.

Ro og fred mellem hede og klitlandskab

I har god plads til at brede jer ud på de 2500 m², der følger med til Østkrogen 8. I helt ugenerede omgivelser kan selv de mindste feriegæster blive underholdt på den lille legeplads med sandkasse og gyngestativ.

Vil I gerne have lidt afveksling fra freden og roen? Så er det let gjort her. På få minutters kørsel når I Blåvands livlige bymidte, der er spækket med butikker og forretninger, hyggelige caféer og gode restauranter. Stranden er helt sikkert også et besøg værd og er en fantastisk naturoplevelse i al slags vejr.

Ho, som ligger cirka 6 km fra Blåvand, byder også på en helt speciel atmosfære. Her er hastigheden sat ned – det perfekte sted til afslapning og fred. Ho er især kendt for sit årlige Fåremarked, der finder sted i den sidste weekend i august.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60019

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles, was man in Dänemark für einen Urlaub mit Selbstverpflegung braucht. Die Küche ist super eingerichtet, alles an Gerätschaften und genügend Geschirr 🙂
Es ist gemütlich eingerichtet, mit vielen kleinen Details. Man kann also auch mal einen Regentag dort verbringen.
Es ist ein komplettes Haus aus Holz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat im Sommer, und im Winter ein sehr gutes Raumklima.

DE
D.
sagde , Deutschland

Charmantes Ferienhaus das alles bietet was man braucht.
Ganz toll ist die große Terrasse zum faulenzen und Sonne genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 2.500
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...