Sommerhus i klitterne tæt på stranden, med sauna og anneks

3
icon
icon
icon
Sydslugen 26, Blåvand - Søg på husnr. 60026

Går I også og drømmer om et sommerhus midt i klitlandskabet? Så har I fundet det perfekte hus her. Her kan I holde ferie med op til 6 personer, fordele jer i hovedbygningen og annekset, og nyde godt af den lækre indretning med et i 2019 nyrenoveret badeværelse, sauna, brændeovn og meget mere.

Drømmehus midt i klitterne med sovepladser i annekset

På idyllisk vis omslutter klitterne huset, mens vinden fører en brise af frisk havluft over terrassen. Nyd feriedagene udenfor i liggestolene, eller gør det hyggeligt inde i stuen med en god film og brændeovnen, der knitrer i baggrunden.

I det rummelige træhus har I god plads til at brede jer og slappe af. Læn jer tilbage i sofaen med en god bog eller en film i fjernsynet, eller ryk ud i den hyggelige udestue med en nybrygget kop kaffe, mens I har udsigt til klitlandskab så langt, øjet rækker.

Til middag kan I samles om spisebordet til masser af grin og gode snakke om dagen, der er gået, og nyde et lækkert måltid, som I sammen har tilberedt i det åbne køkken. I aftentimerne står saunaen klar til at sørge for total afkobling, inden I dejligt trætte lægger jer godt til rette i sengene.

Bo i klitlandskabet med kort vej til stranden

Jeres feriehjem på Sydslugen 26 ligger i et skønt område i Blåvand, og I har en helt fantastisk udsigt til Fyret og det smukke klitlandskab. Til fods på de små snoede stier når I også hurtigt stranden, og om aftenen kan I betragte den smukke aftenhimmel fra terrassen, når solen går ned.

På en rask gå- eller cykeltur kommer I også hurtigt til købmanden, hvor I finder alt, hvad ferien har brug for – og måske en ekstra snack til filmaftenerne på sofaen.

Blåvand er fyldt med smukke og naturskønne omgivelser, og i vandreskoene eller på cykel kan I udforske det fantastiske landskab. Den livlige bymidte er også bestemt et besøg værd, og her finder I masser af butikker, forretninger og hyggelige caféer og restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2009 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, træ laminat og trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...