Moderne ferielejlighed med central beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 2, 29, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60029
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne to etagers ferielejlighed ligger midt i Blåvands livlige bymidte og byder jer på 96 m² moderne omgivelser med en behagelig atmosfære.

Moderne indrettet med sauna og spa

Hus, by, strand og en uforglemmelig ferie ved havet – med en central beliggenhed for alle, der gerne vil være tæt på der, hvor tingene sker. Med Vandflodvej 2-Lejl 29 som ferieadresse er I kun en gåtur væk fra de mange muligheder, ferieområdet har at byde på.

Det er ikke kun beliggenheden, der taler for; den fine ferielejlighed er indrettet moderne og lyst med masser af vinduer, som slipper solens lys ind, og her er god plads til de maks 4 personer.

Ud over standardindretningen i en lækker ferielejlighed i form af hyggeligt sofaområde, sattelit-tv, DVD-afspiller, en skønt spiseområde og et veludstyret køkken, får I her lidt ekstra til at krydre ferien med.

På det ene af to badeværelser finder I nemlig en sauna og spa, hvor I kan få varmen igen efter en lang dag i den friske havluft på stranden eller i byen med shopping og cafébesøg.

Central beliggenhed kun 500 meter fra indkøb

Også disse tal siger lidt: 1200 m til stranden, 500 m til købmanden og 100 m til næste restaurant. Beliggenheden er helt i top.

Hvad med en naturoplevelse eller to til at variere dagene, der ellers går med shopping, wellness og strandbesøg? Lige i nærheden finder I masser af fascinerende natur med skov, plantager og den smukke Kallesmærsk Hede.

De mange små landsbyer i området såsom Ho, Mosevrå og Grærup er også helt sikkert et besøg eller to værd og ligger midt i den unikke natur med en rolig og landlig atmosfære.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60029

D.
sagde , Holstebro

God beliggenhed passende størrelse , rolig og hyggelige omgivelser , tæt ved byen .

D.
sagde , Roskilde

Fin beliggenhed. Nær indkøbsmuligheder og offentlig transport, bus. Skøn strand, smukke klitter, god skiltning ved stierne.

D.
sagde , Vojens

Et dejligt hus

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...