Moderne ferielejlighed med central beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
Vandflodvej 2, 29, Blåvand - Søg på husnr. 60029
Gæsterne siger: icon icon

Denne to etagers ferielejlighed ligger midt i Blåvands livlige bymidte og byder jer på 96 m² moderne omgivelser med en behagelig atmosfære.

Moderne indrettet med sauna og spa

Hus, by, strand og en uforglemmelig ferie ved havet – med en central beliggenhed for alle, der gerne vil være tæt på der, hvor tingene sker. Med Vandflodvej 2-Lejl 29 som ferieadresse er I kun en gåtur væk fra de mange muligheder, ferieområdet har at byde på.

Det er ikke kun beliggenheden, der taler for; den fine ferielejlighed er indrettet moderne og lyst med masser af vinduer, som slipper solens lys ind, og her er god plads til de maks 4 personer.

Ud over standardindretningen i en lækker ferielejlighed i form af hyggeligt sofaområde, sattelit-tv, DVD-afspiller, en skønt spiseområde og et veludstyret køkken, får I her lidt ekstra til at krydre ferien med.

På det ene af to badeværelser finder I nemlig en sauna og spa, hvor I kan få varmen igen efter en lang dag i den friske havluft på stranden eller i byen med shopping og cafébesøg.

Central beliggenhed kun 500 meter fra indkøb

Også disse tal siger lidt: 1200 m til stranden, 500 m til købmanden og 100 m til næste restaurant. Beliggenheden er helt i top.

Hvad med en naturoplevelse eller to til at variere dagene, der ellers går med shopping, wellness og strandbesøg? Lige i nærheden finder I masser af fascinerende natur med skov, plantager og den smukke Kallesmærsk Hede.

De mange små landsbyer i området såsom Ho, Mosevrå og Grærup er også helt sikkert et besøg eller to værd og ligger midt i den unikke natur med en rolig og landlig atmosfære.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60029

D.
sagde , Danmark

Dejlig ferielejlighed velholdt og skøn beliggenhed, kommer gerne igen.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, godt udstyret, god beliggenhed, lige ud til gaden hvor der var lidt at se på.

D.
sagde , Nordborg

Vi har holdt ferie i lejlighederne på Vandflodvej med 2 børn og hund utallige gange. Vi føler os godt tilpas i lejlighederne som er hyggeligt og praktisk indrettet med de to store soveværelser og toilet på 1. sal. Vi trives der både sommer og vinter (skønt med gulvvarme).
Stuen og køkken i stueplan er hyggeligt og det store badeværelse er skønt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...