Aktivitetshus i Blåvand med sauna, spa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60034
8 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
7 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette velindrettede feriehus i et nybygget område i Blåvand er et helt ideelt valg til den næste familieferie, og indretningen indeholder alt, hvad feriehjertet begærer. Her får I ikke kun en lækker sauna og spa-afdeling, men også et stort aktivitetsrum med blandt andet airhockey, dart og bordfodbold. Op til 2 hunde er også tilladt!

Omfattende indretning med wellness og aktiviteter

Feriehuset på Gl. Skolevej 18 breder sig på hele 175 m², og med plads til op til 8 personer er det et oplagt valg til familieferien. Her er der sørget for underholdning til alle aldre, og den omfattende indretning overlader ikke noget til fantasien.

Stilrent fra ende til anden, lækre og kvalitetsbevidste møbler, store soveværelser og 2 badeværelser – her kommer I ikke til at mangle noget. I det største af badeværelserne har I også adgang til jeres egen lille wellnessoase med spabad og sauna, hvor I rigtig kan sætte pris på ferietiden og forkæle jer selv.

De aktive feriegæster vil sætte pris på aktivitetsrummet, hvor der både kan afholdes bordfodbold- og airhockeyturneringer, og så er der sat en dartskive op, hvis præcisionen skal testes. I rummet hænger også et ekstra TV.

Aktiv ferie i Blåvand eller afslappende dage på den store terrasse

Beliggenheden i Blåvand er skøn, og her er der både mulighed for at holde en aktiv ferie og komme helt ned i gear. Blåvands centrum byder shopping, bolsjekogeri og lækre spisesteder, mens der ligger masser af spændende udflugtsmål i nærheden, heriblandt badestranden, bunkermuseet Tirpitz og Blåvandshuk Fyr.

Har I bare lyst til lidt fred og ro? Husets store terrasse er perfekt til solbadning og afslapning. Her er der sørget for terrassevarmer, gode havemøbler og liggestole til jer, og til børnene er der sat et gyngestativ og en sandkasse op, så de kan blive underholdt, mens I daser i solen.

På den overdækkede del af terrassen kan I nyde den friske luft, selv når regnen trænger sig på, og på de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og nyde et lækkert feriemåltid, mens dagen går på hæld, og solen langsomt forsvinder ned i horisonten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60034

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderschön eingerichtet und von der Aufteilung top. Der Aussenwhirlpool ist auch super. Vom Haus kann man bequem alles zu Fuß erreichen und für uns als Hundebesitzer sofort Gassi gehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben ein sehr gemütlichen Urlaub im Winter erlebt und haben uns im Ort und dem Haus sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus in sehr guter Lage. Einkaufsmöglichkeiten sind zu Fuß leicht erreichbar. Auch der Strand ist nach einem kleinen Spaziergang gut zu erreichen. Das Haus verfügt über eine gute Ausstattung. Der Aktivitätsraum und der Whirlpool wurden gerne genutzt.
Die Nachbarhäuser sind sehr nah aneinander gebaut, da nicht alle Häuser vermietet waren, störte das nicht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 900
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...