Luksusferie i Blåvand med sauna, spa og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon
6518
Gl. Skolevej 18, Blåvand - Søg på husnr. 60034

Dette luksushus i et nybygget område i Blåvand er et helt ideelt valg til den næste familieferie, og indretningen indeholder alt, hvad feriehjertet begærer. Her får I ikke kun en lækker sauna og spa-afdeling, men også et stort aktivitetsrum med blandt andet airhockey, dart og bordfodbold. Op til 2 hunde er også tilladt!

Omfattende indretning med wellness og aktiviteter

Feriehuset på Gl. Skolevej 18 breder sig på hele 175 m², og med plads til op til 8 personer er det et oplagt valg til familieferien. Her er der sørget for underholdning til alle aldre, og den omfattende indretning overlader ikke noget til fantasien.

Stilrent fra ende til anden, lækre og kvalitetsbevidste møbler, store soveværelser og 2 badeværelser – her kommer I ikke til at mangle noget. I det største af badeværelserne har I også adgang til jeres egen lille wellnessoase med spabad og sauna, hvor I rigtig kan sætte pris på ferietiden og forkæle jer selv.

De aktive feriegæster vil sætte pris på aktivitetsrummet, hvor der både kan afholdes bordfodbold- og airhockeyturneringer, og så er der sat en dartskive op, hvis præcisionen skal testes. I rummet hænger også et ekstra TV.

Aktiv ferie i Blåvand eller afslappende dage på den store terrasse

Beliggenheden i Blåvand er skøn, og her er der både mulighed for at holde en aktiv ferie og komme helt ned i gear. Blåvands centrum byder shopping, bolsjekogeri og lækre spisesteder, mens der ligger masser af spændende udflugtsmål i nærheden, heriblandt badestranden, bunkermuseet Tirpitz og Blåvandshuk Fyr.

Har I bare lyst til lidt fred og ro? Husets store terrasse er perfekt til solbadning og afslapning. Her er der sørget for gode havemøbler og liggestole til jer, og til børnene er der sat et gyngestativ og en sandkasse op, så de kan blive underholdt, mens I daser i solen.

Under den overdækkede del af terrassen kan I nyde den friske luft, selv når regnen trænger sig på, og på de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og nyde et lækkert feriemåltid, mens dagen går på hæld, og solen langsomt forsvinder ned i horisonten.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 900
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...