Hyggeligt og centralt sommerhus med sauna, spa og bil-lædestand

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 76, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60045
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Horns Bjerge 3-76 venter jer et trendy sommerhus i nordisk stil, indrettet med masser af hygge, med en fed beliggenhed tæt på Blåvands bymidte og udstyret med både sauna og spabad, så I kan forkæle jer selv og hinanden ekstra meget.

Sauna, spa og mere til 6 personer

Centralt beliggende og endda også tæt på stranden står dette hus klar til jer, der leder efter et hus med en stilfuld og hyggelig atmosfære og et veludstyret feriehjem, med alt, hvad I behøver for at slappe af.

I det hyggelige sofahjørne er der lagt op til masser af gode feriestunder med filmaftener, kortspil og en god bog på en sen aften – og brændeovnens knitrende flammer vil sprede endnu mere varme og feriestemning, især i de kolde årstider.

Feriehuset har 3 soveværelser med i alt 6 sengepladser. I det ene soveværelse er der installeret en fladskærm hvor i kan se film via cromecast.

Som en ekstra bonus er huset udstyret med både sauna og spabad, så der kan holdes en rigtig wellnessaften med tid til at slappe af og gemme hverdagens strabadser langt væk. Tag jer bare god tid, med et fint nyt gæste-wc på første sal opstår der ikke badeværelseskø.Læn jer blot tilbage i varmen og sæt i stilhed pris på hinandens selskab, mens opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren klarer alle praktiske opgaver for jer.

Lækker beliggenhed tæt på centrum og strand

Det sorte træhus med de hvide sprossevinduer ligger i skønne og charmerende omgivelser i det populære ferieområde Blåvands Lyst. Lige i nærheden har I altså masser af indkøbsmuligheder, restauranter og selvfølgelig den fantastiske sandstrand.

Er I naturmennesker, vil I blive forelskede i omgivelserne med det samme – her er klit- og hedelandskab, små skove og bred strand lige så langt, øjet rækker.

Lige meget, hvad I er til, er I garanteret en fantastisk ferie her. Få et tiltrængt afbræk fra hverdagen og nyd de smukke omgivelser i ro og fred.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60045

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute ruhige Lage am Rande der "Schwedenhäuser".
Alles in Blåvand ist schnell fussläufig zu erreichen. SPAR liegt praktisch vor der Haustür.
Sehr gut geschlafen dank der Matratzen.
Top eingerichtete Küche, die alles vorhält, was Hobbyköche so benötigen.
Kamin heizt gut und macht richtig warm.
Wir waren schon zum dritten mal in diesem Haus und haben es nie bereut.
Auch wer nur zu zweit anreist, tut gut daran, sich ein Haus für 6 Personen zu mieten, denn dann spart man aufgrund der teilweise eingezogenen Decke an Heizkosten (Winterhalbjahr).

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Hallo an das gesamte Esmark Team Mit vier Personen haben wir dieses kleine schwarze Ferienhaus gemietet. Schon bei der Türöffnung gewannen wir einen positiven Eindruck. Es ist sehr gemütlich eingerichtet und perfekt ausgestattet. In den Betten schläft man wie ein Murmeltier, die Bettwäsche ist frisch und rein. Meine Frau ist als Reinigungskraft tätig, daher achtet sie besonders auf Sauberkeit. Wir waren sehr erfreut, dass sie nichts auszusetzen hatte und nicht schon bei der Ankunft den Putzlappen geschwungen hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich und verfügt über eine gute Küchenausstattung.
Die Lage am Kanal und die uneinsehbare Terasse lassen ein ungestörtes Sonnenbaden zu.
Die Einrichtung ist nicht mehr die Neuste, aber dennoch gemütlich.
Die zusätzliche Toilette im ersten Stock ist super, da man nachts nicht die Treppe runter muss.
Die Betten sind sehr bequem und garantieren eine entspannte Nacht.
Leider braucht die Sauna ziemlich lange, um die richtige Temperatur zu erreichen, hat aber ansonsten eine gute Größe.
Insgesamt eine gute Wahl für einen schönen Urlaub!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...