Hyggeligt og centralt sommerhus med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3 - 76, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60045
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

På Horns Bjerge 3-76 venter jer et trendy sommerhus i nordisk stil, indrettet med masser af hygge, med en fed beliggenhed tæt på Blåvands bymidte og udstyret med både sauna og spabad, så I kan forkæle jer selv og hinanden ekstra meget.

Sauna, spa og mere til 6 personer

Centralt beliggende og endda også tæt på stranden står dette hus klar til jer, der leder efter et hus med en stilfuld og hyggelig atmosfære og et veludstyret feriehjem, med alt, hvad I behøver for at slappe af.

I det hyggelige sofahjørne er der lagt op til masser af gode feriestunder med filmaftener, kortspil og en god bog på en sen aften – og brændeovnens knitrende flammer vil sprede endnu mere varme og feriestemning, især i de kolde årstider.

Som en ekstra bonus er huset udstyret med både sauna og spabad, så der kan holdes en rigtig wellnessaften med tid til at slappe af og gemme hverdagens strabadser langt væk. Tag jer bare god tid, med et fint nyt gæste-wc på første sal opstår der ikke badeværelseskø.Læn jer blot tilbage i varmen og sæt i stilhed pris på hinandens selskab, mens opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren klarer alle praktiske opgaver for jer.

Lækker beliggenhed tæt på centrum og strand

Det sorte træhus med de hvide sprossevinduer ligger i skønne og charmerende omgivelser i det populære ferieområde Blåvands Lyst. Lige i nærheden har I altså masser af indkøbsmuligheder, restauranter og selvfølgelig den fantastiske sandstrand.

Er I naturmennesker, vil I blive forelskede i omgivelserne med det samme – her er klit- og hedelandskab, små skove og bred strand lige så langt, øjet rækker.

Lige meget, hvad I er til, er I garanteret en fantastisk ferie her. Få et tiltrængt afbræk fra hverdagen og nyd de smukke omgivelser i ro og fred.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60045

D.
sagde , Kolding

Lækkert med to toiletter, når der er teenagepiger i familien. Oplevede at varmepumpen kølede, da brændeovnen havde skabt varme og hygge i huset. Så blev vi så meget klogere. Klinkegulve er praktiske, men kolde uden gulvvarme i.Dejligt med gåafstand til byen og dagligvareindkøb samt kort tur til stranden. Blåvand bliver aldrig øde og trist, selv i kolde vintermåneder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...