Moderne sommerhus med central beliggenhed, sauna og spabad

5.5
2738
Horns Bjerge 3 - 52, Blåvand - Søg på husnr. 60046
Gæsterne siger:

Simpel, nordisk atmosfære venter jer i dette skønne hus i Blåvands Lyst, hvor I med både sauna og spabad rigtig kan slappe af og nyde ferien langt væk fra hverdagen.

Dejlige wellness-omgivelser til 6 personer

I dette hyggelige sommerhus får I komfort og praktisk udstyr, og her er der lagt stor vægt på, at I skal føle jer hjemme.

Husets hjerte er den hyggelige stue med fladskærms-TV og brændeovn, som især på de kolde og stormende dage vil sprede masser af varme og god feriestemning, mens regnen trommer på ruden, og I sidder i varmen med tæpper og en god film. På de varme sommerdage byder terrassen på en afslappende dag, mens solen danser i vandoverfladen på det lille vandløb der løber igennem Blåvandslyst.

Der er tænkt på det hele her, og mens de praktiske goder som opvaskemaskine og vaskemaskine klarer alle dagligdagsopgaver for jer, kan I slappe af i spabadet eller saunaen og lade jeres batterier op med en dag med afslapning og wellness.

Få en fantastisk beliggenhed kort vej fra byen og stranden

Horns Bjerge 3-52 er helt afgjort en fantastisk ferieadresse i alle aspekter. Prikken over i’et er den fantastiske beliggenhed kun 100 meter fra indkøb og 800 meter fra stranden.

Her bor I næsten i hjertet af Blåvand og få minutters gang væk ligger den hyggelige bymidte, der har alt, hvad I kunne ønske jer, både caféer, restauranter, shoppingmuligheder og andre aktiviteter for hele familien.

Stranden er helt sikkert også et besøg værd og en fantastisk oplevelse i sig selv, og her kan I gå lange ture langs strandkanten og dyppe tæerne i vandet på de varme dage, mens bølgerne bryder, og stilheden hersker.

I finder også både bunkermuséet Tirpitz, Blåvand Zoo og golfpladsen tæt på, som alle kun ligger en kort køretur væk. Her er uendeligt mange muligheder, og lige meget om I er til afslapning og hygge, eller aktiviteter og masser af liv, finder I noget her.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60046

D.
sagde , Odder

Udskifte solvogne som er slidte og den ene i stykker
Udskifte stole i stuen. Man sidder dårligt i dem. Gamle stol i bryggers var bedre.
Mangler fejebakke.

D.
sagde , Hundested

Køleskabet under køkkenbordet ud mod stuen larmer meget. Vi slukkede for det da vi ikke kunne holde hyletonen ud.
Hvis det var mit sommerhus ville jeg gøre noget ved de hvide rander i brusekabinen.

D.
sagde , Hedehusene

DEJLIGT HUS MED PERFEKT BELIGGENHEDSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...