Moderne sommerhus med central beliggenhed, sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3 - 52, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60046
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Simpel, nordisk atmosfære venter jer i dette skønne hus i Blåvands Lyst, hvor I med både sauna og spabad rigtig kan slappe af og nyde ferien langt væk fra hverdagen.

Dejlige wellness-omgivelser til 6 personer

I dette hyggelige sommerhus får I komfort og praktisk udstyr, og her er der lagt stor vægt på, at I skal føle jer hjemme.

Husets hjerte er den hyggelige stue med fladskærms-TV og brændeovn, som især på de kolde og stormende dage vil sprede masser af varme og god feriestemning, mens regnen trommer på ruden, og I sidder i varmen med tæpper og en god film. Der findes også en energivenlig varmepumpe, der holder varme i huset, mens i er undervejs. På de varme sommerdage byder terrassen på en afslappende dag, mens solen danser i vandoverfladen på det lille vandløb der løber igennem Blåvandslyst.

Der er tænkt på det hele her, og mens de praktiske goder som opvaskemaskine og vaskemaskine klarer alle dagligdagsopgaver for jer, kan I slappe af i spabadet eller saunaen og lade jeres batterier op med en dag med afslapning og wellness.

Få en fantastisk beliggenhed kort vej fra byen og stranden

Horns Bjerge 3-52 er helt afgjort en fantastisk ferieadresse i alle aspekter. Prikken over i’et er den fantastiske beliggenhed kun 100 meter fra indkøb og 800 meter fra stranden.

Her bor I næsten i hjertet af Blåvand og få minutters gang væk ligger den hyggelige bymidte, der har alt, hvad I kunne ønske jer, både caféer, restauranter, shoppingmuligheder og andre aktiviteter for hele familien.

Stranden er helt sikkert også et besøg værd og en fantastisk oplevelse i sig selv, og her kan I gå lange ture langs strandkanten og dyppe tæerne i vandet på de varme dage, mens bølgerne bryder, og stilheden hersker.

I finder også både bunkermuséet Tirpitz, Blåvand Zoo og golfpladsen tæt på, som alle kun ligger en kort køretur væk. Her er uendeligt mange muligheder, og lige meget om I er til afslapning og hygge, eller aktiviteter og masser af liv, finder I noget her.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60046

D.
sagde , Danmark

Huset ligger perfekt centralt og alligevel så afsides at man ikke mærker larmen fra byen.
Vi kunne gå til alt, indkøb, shopping og ikke mindst stranden og Blåvand fyr ligger kun 3 km. Fra huset og der er mulighed for at gå derud på alfasteret vej.
Huset er lyst og lækkert. Dejligt med første sal, hvor evt børn kan hygge med reolen fyld af gode spil. Sidst men ikke mindst, skal nævnes det dejlige solvendte terrasse hvor solen skinner hele dagen. Om aftenen, er der fint plads på forsiden af huset til at nyde solnedgangen.Alt i alt, et hus for to der vil nyde roen, stranden og shopping. Eller familien med fart på, der vil ud og se sig omkring.
Vi kommer helt sikkert igenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...