Moderne sommerhus med central beliggenhed, sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 52, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60046
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Simpel, nordisk atmosfære venter jer i dette skønne hus i Blåvands Lyst, hvor I med både sauna og spabad rigtig kan slappe af og nyde ferien langt væk fra hverdagen.

Dejlige wellness-omgivelser til 6 personer

I dette hyggelige sommerhus får I komfort og praktisk udstyr, og her er der lagt stor vægt på, at I skal føle jer hjemme.

Husets hjerte er den hyggelige stue med fladskærms-TV og brændeovn, som især på de kolde og stormende dage vil sprede masser af varme og god feriestemning, mens regnen trommer på ruden, og I sidder i varmen med tæpper og en god film. Der findes også en energivenlig varmepumpe, der holder varme i huset, mens i er undervejs. På de varme sommerdage byder terrassen på en afslappende dag, mens solen danser i vandoverfladen på det lille vandløb der løber igennem Blåvandslyst.

Der er tænkt på det hele her, og mens de praktiske goder som opvaskemaskine og vaskemaskine klarer alle dagligdagsopgaver for jer, kan I slappe af i spabadet eller saunaen og lade jeres batterier op med en dag med afslapning og wellness.

I stueetagen finder i også et soveværelse og et rummeligt badeværelse med gulvvarme. På første sal er to soverum med dobbelsenge og et gæstetoilet placeret.

Få en fantastisk beliggenhed kort vej fra byen og stranden

Horns Bjerge 3-52 er helt afgjort en fantastisk ferieadresse i alle aspekter. Prikken over i’et er den fantastiske beliggenhed kun 100 meter fra indkøb og 800 meter fra stranden.

Her bor I næsten i hjertet af Blåvand og få minutters gang væk ligger den hyggelige bymidte, der har alt, hvad I kunne ønske jer, både caféer, restauranter, shoppingmuligheder og andre aktiviteter for hele familien.

Stranden er helt sikkert også et besøg værd og en fantastisk oplevelse i sig selv, og her kan I gå lange ture langs strandkanten og dyppe tæerne i vandet på de varme dage, mens bølgerne bryder, og stilheden hersker.

I finder også både bunkermuséet Tirpitz, Blåvand Zoo og golfpladsen tæt på, som alle kun ligger en kort køretur væk. Her er uendeligt mange muligheder, og lige meget om I er til afslapning og hygge, eller aktiviteter og masser af liv, finder I noget her.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60046

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes Ferienhaus in einer schönen Umgebung.
Sehr geräumig und hell.
…gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren jetzt schon zum zweiten Mal in diesem Haus. Zwischzeitlich wurde ein zweites Bad (Toilette und Waschbecken) in der oberen Etage eingebaut, was sehr zu begrüßen ist, wenn das Haus voll belegt ist. Außerdem gibt es jetzt eine große Kühl-Gefrier-Kombi, die die Küche auch aufwertet, in der sich nun genügend Stauraum in den Schränken befindet. Es gibt ansprechende Terassenmöbel und auch zwei ältere, aber sehr bequeme Holzliegen. Entsprechende Auflagen sind auch vorhanden. Die Lage des Hauses ist ideal, sowohl der Strand, als auch die Einkaufsmöglichkeiten im Ort sind zu Fuß schnell zu erreichen. Ganz bestimmt buchen wir das Haus wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

oh, das kann ich nicht so gut. Außer, dass wir rundum mit dem Ferienhaus zufrieden waren!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (88 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...