Hyggeligt træsommerhus til 4 personer med spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3 - 85, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60050
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands Lyst står denne moderne og skandinaviske hytte og venter på jer. Her får I et sommerhus med ekstra meget mulighed for afslapning og afstressning – med brændeovn og spabad bliver der god tid til at nyde ferietiden fuldt ud!

Behageligt hus med wellnessfaktor

Det cremefarvede rækkehus står hyggeligt og indbydende i Blåvands skønne ferieomgivelser, og her er der ingen tvivl om, at I kan få nogle rigtig dejlige feriedage langt væk fra alting – uden at mangle stil og luksus.

Den smagfulde og diskrete indretning giver en harmonisk atmosfære og giver gode og hjemlige rammer, så I kan falde godt til helt fra start. I stuen finder I endda en brændeovn, som især vil sprede varme og feriestemning på de kolde dage, mens I læser en bog i sofaen foran de knitrende flammer.

Har I brug for at koble helt af, kan I hoppe en tur i spabadet og holde en dejlig wellnessaften med ro og fred til at slappe af og lade batterierne op til en ny feriedag.

Central og rolig beliggenhed kort vej fra stranden

Horns Bjerge 3-85 er i sandhed et paradis! Med den skønne beliggenhed i Blåvands Lyst har I hverken langt til byliv eller natur, og her er altså noget for alle.

Kun 200 meter væk ligger Blåvands hyggelige bymidte med et hav af restauranter, caféer og forretninger for de shoppeglade feriegæster, som helt sikkert kan få stillet lysten her. For de mindre gæster er der også masser af aktiviteter, for eksempel Blåvand Zoo og et bowlingcenter.

En hurtig gåtur fra huset finder I også den brede, hvide sandstrand, som er et “must” i løbet af ferien. Gå en lang tur langs strandkanten og betragt den smukke og unikke natur – eller tag turen op i Blåvandshuk Fyr og se de flotte omgivelser oppefra.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60050

D.
sagde , Sønderborg

Dejligt feriehus

D.
sagde , Danmark

Fantastisk hus, fantastisk serviceSoverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...