Stort feriehus til 10 personer med spa, swimmingpool og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Degnevangen 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60051
10 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 27
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Leder I efter et centralt beliggende hus med plads til 10 personer? Og lægger I vægt på kvaliteter såsom spa, sauna og sågar swimmingpool? Så er dette feriehus i Blåvand det perfekte valg!

Hyggelig indretning med wellness og pool

Husets hjerte er det store opholdsrum, der er en kombination af stue, spiseafdeling og køkken. Her kan I slappe af foran brændeovnen, se film på den store fladskærm eller læse en bog i den behagelige lænestol. Fra opholdsrummet har I også direkte adgang til den møblerede og afskærmede terrasse.

For at undgå lange toiletkøer om morgenen, er huset indrettet med 2 badeværelser, begge udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse, når der skal børstes tænder. Husets 5 soveværelser er også godt indrettet med god skabsplads, så I har plads til alt.

Husets highlight er det store poolrum. Her finder I ikke kun en 27 m² stor swimmingpool, men også et 4-personers spabad og en sauna. Her er der altså noget for alle, og mens børnene leger og spiller bold i poolen, kan I læne jer tilbage i varmen og nyde feriefreden i fulde drag.

Bo centralt på en stor grund

Med ferieadresse på Degnevangen 11 har I en 1.626 m² stor grund med masser af plads til solbadning og leg. Mens I slapper af i liggestolene eller drikker en friskbrygget kop kaffe ved havebordet, kan børnene spille bold på græsplænen eller lege i sandkassen eller på gyngestativet.

Her får I ikke tid til at kede jer. Har I brug for afveksling fra terrassedagene, er der masser af ting at se i Blåvand og omegn. Her kan I for eksempel betragte ferieområdet fra fugleperspektiv fra toppen af Blåvandshuk Fyr, besøge Blåvand Zoo, cykle gennem det flotte klit- og hedelandskab eller spille bowling og gå på shopping. Også den nærmeste købmand ligger kun 200 meter væk.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:190 / 1.626
Renoveret / Byggeår:2018 / 60051

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...