Herligt feriehus i hjertet af Blåvand med sauna

4
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3 - 73, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60054
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I hjertet af Blåvand kun et spytkast fra centrum ligger denne cremefarvede skønhed og venter på jer. Den charmerende ferielejlighed er stilfuldt indrettet i lyse og lækre farver, har egen sauna og plads til selv det sidste familiemedlem, hunden.

Indbydende og lækkert med egen sauna

Charme og stil – denne femstjernede ferielejlighed rummer begge dele. De cremefarvede brædder sætter en idyllisk feriestemning, og indvendig venter der jer et lækkert og lyst hus, stilfuldt indrettet og med det praktiske udstyr i orden.

Det indbydende opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling kombineret i ét og med brændeovnen i midten lægger op til masser af hyggelige feriestunder sammen med familien med hjemmelavede måltider omkring spisebordet og sene aftener på sofaen.

For at gøre ferien ekstra afslappende for jer, er huset udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som overtager de huslige pligter for jer. Og imens kan I læne jer tilbage i husets dejlige sauna og koble fuldstændig af.

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra centrum

På Horns Bjerge 3 – 73 får I en fantastisk beliggenhed med masser af oplevelser lige i nærheden. Har I brug for lidt afveksling fra dagene på terrassen, kan I besøge Blåvands hyggelige bymidte, som er spækket med forretninger for enhver smag, eget bolsjekogeri, spisesteder og selvfølgelig, iscaféer!

Blåvands badestrand hører til blandt Danmarks bedste, og med kun 800 meters vej er et strandbesøg helt oplagt. Her er der oplevelser for alle, og både store, små og firbenede feriegæster vil være godt underholdt.

Her får I hele feriepakken og mere til!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60054

D.
sagde , Odense nv

Den skønneste hus, hvor vi føler os hjemme med det samme vi ankommer.
Pænt, lyst og meget velholdt.Ligger perfekt i forhold til strand, handlemuligheder og shopping.
Elsker vi ikke skal bruge bilen under hele opholdet, men at alt er i gåafstand.

D.
sagde , Odense nv

Er vild huset, vi føler os hjemme, så snart vi ankommer
Dejligt indrettet, gode senge og skøn beliggenhed

D.
sagde , Vejle

Super flot feriehus som virkelig var gjort godt rent.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Renoveret / Byggeår:2016 / 2002

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (59 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...