Stilfuldt feriehus med aktivitetsrum og skøn beliggenhed

4
3568
Blåvandvej 46, Blåvand - Søg på husnr. 60056

I Blåvands smukke natur, blandt lyng, hede og fyrretræer, ligger dette flotte, komplet renoverede feriehus – klar til at give jer en dejlig ferieoplevelse. Huset er moderne og lækkert indrettet med masser af lys og en sans for stil og kvalitet, og de skønne terrasser udenfor giver jer mulighed for at nyde den omkringliggende natur i al slags vejr. Aktivitetsrummet bliver et sikkert hit blandt børnene!

Komplet renoveret med aktivitetsrum

På Blåvandvej 46 på en rolig sidevej rejser dette flotte feriehus sig mellem de grønne fyrretræer. De hele 130 m² udstråler stil og kvalitet, og det er nemt at se, at huset i 2017 har fået en komplet renovering.

Stue og køkkenalrum er kombineret i ét, og de imødekommende omgivelser bliver understreget af de mange lyse elementer og de store vinduespartier, som inviterer solens lys såvel som den smukke natur indenfor. På de kolde dage vil brændeovnen sprede masser af stemning og varme, og med en lynhurtig og stabil internetforbindelse kan I streame film og serier i massevis fra de medbragte iPad’s og computere.

Huset gemmer på en ekstra overraskelse til de legeglade, nemlig et aktivitetsrum med airhockey og bordfodbold. Her kan børn og barnlige sjæle slå sig løs og afholde turneringer, mens resten af flokken slapper af på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Rolig beliggenhed med kort vej til centrum og strand

Det nyrenoverede feriehus råder over flere skønne terrasser, og her finder I med sikkerhed alle sammen en god plads i solen. Nyd den dejlige udsigt og den varme sommersol, mens I tanker kræfter i liggestolene – eller tag et tæppe og en varm kop kaffe med udenfor i efterårsvejret under den overdækkede terrasse.

Selv om feriehuset ligger på en rolig naturgrund, får I samtidig en dejlig central beliggenhed. På en kort gåtur når I både hjertet af Blåvand og den fine hvide sandstrand, og der kan både shoppes, spises god mad, og tages lange spadsereture langs den smukke kyst med børnene og hunden. Her er der noget for enhver smag.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2017 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...