Poolhus til 8 personer og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Vandflodvej 25, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60057
8 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Få svømmehud mellem tæerne i dette skønne poolhus i Blåvand. Med god plads til op til 8 personer og 2 hunde er dette velholdte hus det helt rigtige til den perfekte ferie med både sjov og afslapning for storfamilien eller måske venneparrene og det hele året rundt.

Sjov og afslapning i dejligt poolhus

Først en frisk dukkert i den i den 20 m2 store pool og så afsted til fods ned til bageren, – hunden vil bestemt gerne luftes ved samme lejlighed. Sådan kan din dag begynde, når du holder ferie på Vandflod 5. Her er god plads til fælles hygge. Om I plasker og hygger sammen i svømmebassinet eller slapper af og holder wellnesskur i whirlpoolen og saunaen, her er noget for hele familien.

Er I trætte af vandpjaskeri, så kan I lukke for badeafdelingen og hygge i stuealrummet med den store bekvemme sofa eller hvad med et sjovt familiespil ved spisebordet. Brændeovnen er klar til brug, når der skal skabes den helt rigtige varme ferie-hygge-stemning i huset.

Så ferien bliver ekstra bekvem, er der i huset 4 gode soverum alle med dobbeltsenge og 2 badeværelser, begge med gulvvarme. Så jeres håndklæder altid er friske, tørre og klar til brug, står der naturligvis både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed. Huset har en økonomisk luft til vand varmepumpe.

Rolig grund med plads til leg i feriebyen Blåvand

På Vandflodvej 25 er ferien både skøn inden- og udendørs. Gode terrasser indbyder til afslapning, solbadning og lange grillaftener. På den store grund, som er omkranset af træer og buske, har børnene masser af legeredskaber og I kan nyde ferien uforstyrret.

Feriehuset er beliggende i et dejligt roligt område af den livlige ferieby Blåvand med sine butikker og restauranter. Med masser af kystlinje er det oplagt med lange gåture ved stranden. Især i de kolde måneder er chancerne for at finde rav her rigtigt gode og efterårsstormene lokker mange guldjægere ud til Blåvandshuk for at prøve lykken.

I Blåvand er der altid masser af aktiviteter for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60057

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist zwar nicht das neueste aber es sehr schön räumliche aufgeteilt.Sehr schön auch für die Kinder.Es entspricht den Bildern .Wir haben uns sehr wohl gefühlt.Der Pool ist super.Die Duschen zwar nicht die modernsten aber zum duschen reichte das.Naja der Grill ist ein wenig klein aber war okay.Wir fanden das Haus toll und können es weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Hannover

Das Ferienhaus ist In die Jahre gekommen. Im Winter muss wegen der offenen Bodenklappen viel geheizt werden und da der
Kamin auch nicht so viel Hitze abgibt, müssen hohe Stromkosten eingeplant werden.
Die Sauna ist klein und dunkel, mit einem Glas in der Tur wäre sie viel freundlicher.
Der Pool ist toll, ein Spaß für die ganze Familie. Das Haus liegt schon ruhig und doch zentral
Dieses Haus würde ich eher im Sommer mieten

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus mit Pool ist wirklich sehr gemütlich. Es besitzt zudem noch einen schönen großen Whirlpool und eine Sauna. Es ist wirklich sehr sauber und man hat sich bei der Ankunft direkt wohl gefühlt. Zudem hat das Ferienhaus eine perfekte Lage und alles ist gut zu Fuß zu erreichen. Wenn man Glück hat kann man abends sogar ein paar Rehe im Garten beobachten. Das Haus ist wirklich weiterzuempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:205 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2013 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...