Stilfuldt rækkehus til 4 personer med hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon
Fyrvej 26, hus 23, Blåvand - Søg på husnr. 60076
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra den lækre sandstrand i Blåvand ligger dette stilfulde rækkehus. Det egner sig perfekt til den lille familie, og også hunden er velkommen her. Huset ligger desuden rigtig centralt, så alt kun ligger en gåtur væk.

Stilfuld og hyggelig indretning

På Fyrvej 26 finder I dette 60 m² store og stilfuldt indrettede feriehus til 4 personer, som sætter de perfekte rammer for den næste familieferie. I 2013 blev huset totalrenoveret, og her vil I med det samme føle jer hjemme. De høje lofter, hvide vægge og lyse gulve gør hele huset ekstra rummeligt og sørger samtidig for en lys og venlig atmosfære.

Det nye og veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, og her har I god plads til sammen at tilberede dagens måltider. Stuen er indrettet med moderne og komfortable møbler, og herfra har I direkte adgang til den sydvestvendte terrasse.

På stueetagen finder I også et soveværelse med dobbeltseng, mens det sidste soveværelse med enkeltsenge befinder sig på første sal.

Udforsk Blåvands smukke omgivelser

I det poulære ferieområde Blåvand er der noget at opleve for alle aldre. Et besøg i Blåvand Zoo vil helt sikkert falde i god jord hos de mindste feriegæsterne, og både små og store vil med garanti få en spændende oplevelse på bunkermuseet Tirpitz.

Husets beliggenhed er i det hele taget super skøn, og der er ikke langt til Blåvands hyggelige bymidte, som er spækket med forretninger, restauranter og iscaféer – og den skønne sandstrand ligger kun et stenkast væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60076

D.
sagde , ekeby

En dejlig feriebolig, lys og meget smagsfuldt og enkelt indrettet. En god feriebolig når man har hund med på ferie.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Klinker og med gulvarme i stue, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...