Stilfuldt rækkehus til 4 personer med hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 26 hus 23, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60076
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra den lækre sandstrand i Blåvand ligger dette stilfulde rækkehus. Det egner sig perfekt til den lille familie, og også hunden er velkommen her. Huset ligger desuden rigtig centralt, så alt kun ligger en gåtur væk.

Stilfuld og hyggelig indretning

På Fyrvej 26 finder I dette 60 m² store og stilfuldt indrettede feriehus til 4 personer, som sætter de perfekte rammer for den næste familieferie. I 2013 blev huset totalrenoveret, og her vil I med det samme føle jer hjemme. De høje lofter, hvide vægge og lyse gulve gør hele huset ekstra rummeligt og sørger samtidig for en lys og venlig atmosfære.

Det nye og veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, og her har I god plads til sammen at tilberede dagens måltider. Stuen er indrettet med moderne og komfortable møbler, og herfra har I direkte adgang til den sydvestvendte terrasse.

På stueetagen finder I også et soveværelse med dobbeltseng, mens det sidste soveværelse med enkeltsenge befinder sig på første sal.

Udforsk Blåvands smukke omgivelser

I det poulære ferieområde Blåvand er der noget at opleve for alle aldre. Et besøg i Blåvand Zoo vil helt sikkert falde i god jord hos de mindste feriegæsterne, og både små og store vil med garanti få en spændende oplevelse på bunkermuseet Tirpitz.

Husets beliggenhed er i det hele taget super skøn, og der er ikke langt til Blåvands hyggelige bymidte, som er spækket med forretninger, restauranter og iscaféer – og den skønne sandstrand ligger kun et stenkast væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60076

D.
sagde , Danmark

Jeg synes det er et dejligt hus, som indeholder det, det skal. I hvertfald når man som os kun er 2 personer i huset.Det vigtigste for os er afstand til strand og indkøb,begge ønsker ligger indenfor gå afstand.

D.
sagde , Danmark

Rigtig hyggelig ferielejlighed med perfekt beliggenhed til strand og indkøb.
Lejligheden er meget stilfuldt indrettet, og man kommer helt ned i gear. Hyggelig ugenert terrasseLejligheden ligger i perfekt afstand til strand og indkøb.

D.
sagde , Danmark

Fin lejlighed, god indretning, god plads,

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker med gulvarme i stue, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...