Feriehus med spa, sauna og husdyr tilladt

4
icon
icon
icon
icon
Søren Lassens Vænge 32, Blåvand - Søg på husnr. 60089
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske skandinaviske feriehus ligger på Søren Lassens Vænge 32 i Blåvand på en stor naturgrund. Det råder over 3 soveværelser, et wellnessbadeværelse og dertil et gæstetoilet. Rundt om huset er der masser af plads til at nyde den friske havluft og lege i haven med børnene.

Afslappende ferie med ekstra wellness

Husets hjerte er den lyse stue- og spiseafdeling, som lægger op til masser af samvær i løbet af ferien. Ved det store spisebord er der god plads til alle. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, som klarer oprydningen efter aftensmaden for jer.

Skulle vejret ikke spille med, indbyder stuen med de lyse møbler til hyggelige stunder foran den varme brændeovn. Sæt jer godt til rette med en god bog, en varm kop kaffe eller et glas vin. Huset har en energibesparende varmepumpe, som giver et behageligt rumklima på kølige dage.

Efter en lang gåtur ved stranden kan I lade dagen rinde ud i spabadet eller saunaen, mens I får varmen igen. De mange praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler gør desuden ferien så ukompliceret som muligt.

Velholdt naturgrund, carport og afskærmet terrasse

Den delvist overdækkede og indhegnede terrasse når I gennem stuen. Terrassen omgiver hele huset og er godt møbleret, så I sammen kan grille, spise god mad og dase i solen. Her er I omgivet af en stor grund med grønt græs, og der er tilmed en gynge og en sandkasse til børnene. Carporten sørger også for, at bilen står godt beskyttet.

Til både stranden og centrum er der kun omkring 1100 meter. Om sommeren kan I bade på den kilometerlange sandstrand, og om efteråret og vinteren byder klitlandskabet på fascinerende naturoplevelser for alle, når blæsten får bølgerne til at bruse, eller den første vinterfrost farver klitterne hvide.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60089

D.
sagde , Danmark

Jeg har tidligere været i feriehuset og var selvfølgelig spændt på om, det kunne leve op til forventningerne, men blev ikke skuffet. Dejligt og reelt feriehus.

D.
sagde , Næstved

Et fantastisk hyggeligt og praktisk feriehus. Super god indretning og massere af plads. Kan varmt anbefales til alle.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2005 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...