Stort feriehus i Blåvand med brændeovn og ugeneret terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Tykby 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60091
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Kun 400 meter fra Blåvands charmerende bymidte ligger dette velindrettede feriehus – klar til at give jer en dejlig ferie ved Vesterhavet. Her er god plads til 6 personer, og ud over den klassiske brændeovn, får I en moderne og detaljeorienteret indretning og en skøn ugeneret terrasse.

Rummeligt feriehus og aflukket terrasse

Med Tykby 1 som ferieadresse får I et hus med masser af plads. Med op til 6 feriegæster kan I brede jer på de i alt 119 kvadratmeter, hvor den moderne og hjemlige indretning med små, personlige detaljer sætter en venlig og imødekommende atmosfære fra første feriedag.

Det åbne opholdsrum samler køkken og stue i ét fællesrum, hvor hele familien kan samles om morgenkaffen, madlavningen og de sene filmaftener på sofaen foran det det store fladskærm-tv, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Her er garanti for masser af nye ferieminder.

Med til huset hører en dejlig aflukket terrasse, hvor I helt ugeneret kan nyde de varme forårs- og sommerdage. Her er alt fra havemøbler til liggestole, og til de lune aftener står grillen klar, så I kan tilberede lækre steaks og pølser, for de dertil passende iskølede drinks sørger det store amerikanske køleskab.

Besøg Blåvand by og den skønne badestrand

I kommer til at bo få minutters gang fra Blåvands centrum, og her er der altid god stemning og underholdning for hele familien. Tag på shopping, besøg det populære bolsjekogeri eller spis frokost på en af de lækre caféer. Her er et hav af muligheder for både store og små.

Den fantastiske badestrand er også et besøg værd, og ligegyldigt årstid, vind og vejr, er I garanteret de mest storslåede naturoplevelser, når Vesterhavet danser i efterårsstormen eller funkler i sommersolen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60091

D.
sagde , Danmark

Lækkert fuldt udstyret sommerhus
Der manglede ikke noget.

D.
sagde , Danmark

Et sommerhus der er gjort noget ud af. Gode senge, lækkert sofaarrangement med relax stole.
Surroundsound ved fjernsynet, amerikaner køleskab og gode havemøbler. Kan klart anbefales

D.
sagde , Vedbæk

Et meget dejligt feriehus. Alt perfekt. Er interesseret i at leje det igen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 750
Renoveret / Byggeår:2017 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (174 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredband, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...