Dejligt sommerhus med spa og lækker beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon
Hans Thuesensvej 11A, Blåvand - Søg på husnr. 60104
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands skønne ferieomgivelser ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Her får I et dejligt 8 personers hus med alt, hvad ferien behøver, og en helt fantastisk beliggenhed få hundrede meter fra stranden og byen.

Masser af hygge på terrassen og exceptionel beliggenhed tæt på stranden

Sommerhuset ligger på en herlig stor grund med masser af plads til terrassehygge og leg og spil på græsplænen for de mindste. Gyngestativet og sandkassen bliver også et hit blandt børnene, mens I kan sole jer i fred og ro på terrassen.

På Hans Thuesensvej 11A får I en exceptionel beliggenhed kun 300 meter fra stranden. Her er altså lagt op til masser af skønne strandudflugter med lange gåture langs vandkanten og den smukkeste natur så langt øjet rækker.

Ikke kun stranden ligger en kort gåtur væk, men også den hyggelige ferieby i Blåvand er inden for kort rækkevidde. Her kan der både shoppes og hygges i de mange forretninger, på de små caféer og restauranter.

Fed indretning med spabad og brændeovn

Indvendigt finder I alt, hvad ferien behøver. Det rummelige hus har i alt tre badeværelser (to med adgang fra soveværelserne), så I undgår kø til toilettet, og på det største badeværelse finder I også et spabad, hvor I virkelig kan få et dejligt afbræk fra hverdagens stress og jag.

Mens opvaskemaskinen sammen med vaskemaskinen og tørretumbleren overtager de praktiske opgaver, kan I smide benene op i sofaen og nyde feriefreden med et godt glas vin og en film i fjernsynet. Kan I ikke bestemme jer for, hvad I skal se, er der flere fjernsyn i huset.

Sidst, men ikke mindst, vil brændeovnen i stuen stå for hyggen og feriestemningen. Især på de kølige dage og i de kolde årstider er det en skøn afslutning på dagen, når de knitrende flammer fylder rummet med varme, mens regnen trommer på ruden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60104

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejlig feriehus som ligger super godt i forholdt til strand og by (gå afstand). Fin opdeling af huse, med eget toilet ved to af værelserne..Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 2.103
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...