Dejligt sommerhus med spa og lækker beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon
6198
Hans Thuesensvej 11A, Blåvand - Søg på husnr. 60104

I Blåvands skønne ferieomgivelser ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Her får I et dejligt 8 personers hus med alt, hvad ferien behøver, og en helt fantastisk beliggenhed få hundrede meter fra stranden og byen.

Masser af hygge på terrassen og exceptionel beliggenhed tæt på stranden

Sommerhuset ligger på en herlig stor grund med masser af plads til terrassehygge og leg og spil på græsplænen for de mindste. Gyngestativet og sandkassen bliver også et hit blandt børnene, mens I kan sole jer i fred og ro på terrassen.

På Hans Thuesensvej 11A får I en exceptionel beliggenhed kun 300 meter fra stranden. Her er altså lagt op til masser af skønne strandudflugter med lange gåture langs vandkanten og den smukkeste natur så langt øjet rækker.

Ikke kun stranden ligger en kort gåtur væk, men også den hyggelige ferieby i Blåvand er inden for kort rækkevidde. Her kan der både shoppes og hygges i de mange forretninger, på de små caféer og restauranter.

Fed indretning med spabad og brændeovn

Indvendigt finder I alt, hvad ferien behøver. Det rummelige hus har i alt tre badeværelser (to med adgang fra soveværelserne), så I undgår kø til toilettet, og på det største badeværelse finder I også et spabad, hvor I virkelig kan få et dejligt afbræk fra hverdagens stress og jag.

Mens opvaskemaskinen sammen med vaskemaskinen og tørretumbleren overtager de praktiske opgaver, kan I smide benene op i sofaen og nyde feriefreden med et godt glas vin og en film i fjernsynet. Kan I ikke bestemme jer for, hvad I skal se, er der flere fjernsyn i huset.

Sidst, men ikke mindst, vil brændeovnen i stuen stå for hyggen og feriestemningen. Især på de kølige dage og i de kolde årstider er det en skøn afslutning på dagen, når de knitrende flammer fylder rummet med varme, mens regnen trommer på ruden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 2.103
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...