Dejligt sommerhus med spa og lækker beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 11A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60104
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands skønne ferieomgivelser ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Her får I et dejligt 8 personers hus med alt, hvad ferien behøver, og en helt fantastisk beliggenhed få hundrede meter fra stranden og byen.

Masser af hygge på terrassen og exceptionel beliggenhed tæt på stranden

Sommerhuset ligger på en herlig stor grund med masser af plads til terrassehygge og leg og spil på græsplænen for de mindste. Gyngestativet og sandkassen bliver også et hit blandt børnene, mens I kan sole jer i fred og ro på terrassen.

På Hans Thuesensvej 11A får I en exceptionel beliggenhed kun 300 meter fra stranden. Her er altså lagt op til masser af skønne strandudflugter med lange gåture langs vandkanten og den smukkeste natur så langt øjet rækker.

Ikke kun stranden ligger en kort gåtur væk, men også den hyggelige ferieby i Blåvand er inden for kort rækkevidde. Her kan der både shoppes og hygges i de mange forretninger, på de små caféer og restauranter.

Fed indretning med spabad og brændeovn

Indvendigt finder I alt, hvad ferien behøver. Det rummelige hus har i alt tre badeværelser (to med adgang fra soveværelserne), så I undgår kø til toilettet, og på det største badeværelse finder I også et spabad, hvor I virkelig kan få et dejligt afbræk fra hverdagens stress og jag.

Mens opvaskemaskinen sammen med vaskemaskinen og tørretumbleren overtager de praktiske opgaver, kan I smide benene op i sofaen og nyde feriefreden med et godt glas vin og en film i fjernsynet. Kan I ikke bestemme jer for, hvad I skal se, er der flere fjernsyn i huset.

Sidst, men ikke mindst, vil brændeovnen i stuen stå for hyggen og feriestemningen. Især på de kølige dage og i de kolde årstider er det en skøn afslutning på dagen, når de knitrende flammer fylder rummet med varme, mens regnen trommer på ruden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60104

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit allem was man für einen tollen Urlaub benötigt. Schönes Grundstück, gepflegter Gesamtzustand und toller Anbindung an den Strand.
Wir haben die Zeit sehr genossen und werden bestimmt bei unserer nächsten Hausbuchung wieder nach diesem Haus Ausschau halten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit eleganter und moderner Inneneinrichtung. Jedes Schlafzimmer mit eigenem Bad ausgestattet und einem großen gemütlichen Außenbereich, perfekt für Familien mit Hund oder Kindern!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer sehr ruhigen Straße nur ein paar Schritte vom traumhaften Strand entfernt! Die große Terrasse lädt zum verweilen ein (leider kann man nicht mehr alle
Stühle nutzen, da die Hälfte kaputt ist)! Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet was man braucht! Wir haben nichts vermisst! Allerdings sollten dringend die Duschvorhänge ausgetauscht werden! Die Nebenkosten liegen bei dem Haus etwas höher da man den Strom für die Erdwärmepumpe doppelt bezahlt (Normalverbrauch + Erdwärmeverbrauch)!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 2.103
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...