Stort feriehus i Blåvand med sauna, spa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Solsiden 36, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60108
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en ugeneret grund i Blåvand ligger denne perle af et feriehus, opført i 2017. Den omfattende indretning inkluderer blandt andet spabad, sauna og aktivitetsrum med billard og bordfodbold, og den fredfyldte beliggenhed er perfekt til slap af-dage på den lækre terrasse – Solsiden lever rigtigt op til sit navn.

Stilfuld indretning med wellness, billard og bordfodbold

Det nyligt opførte feriehus på Solsiden råder over hele 144 kvadratmeter og byder op til 8 feriegæster velkommen i dets stilfulde og åbne omgivelser. Her er der lagt op til en familieferie med alt, hvad dertil hører.

Store vinduer i opholdsrummet lukker solens lys og den idylliske natur indenfor og sørger for en imødekommende stemning, og kombineret med det moderne interiør er rammerne sat for en ferie med stort F – med masser af underholdning og ekstra wellness. For energibesparende varme er der installeret et moderne luft til vand varmesystem – således har I hele året rundt et dejligt indeklima med gulvvarme uden høje strømomkostninger.

Blandt de voksne vil spabadet og saunaen blive et sikkert hit, og her er der rig mulighed for at lade batterierne op, mens børn og barnlige sjæle kan få timevis til at gå i det underholdende aktivitetsrum med både playstation, billard og bordfodbold.

Ugeneret beliggenhed og lækker, overdækket terrasse

I får en rigtig skøn beliggenhed i Blåvands lyngklædte landskab, blandt de høje træer. I kan altså helt ugeneret slappe af i solen på den lækre terrasse, som både er overdækket og har gode lækroge, hvor I kan sætte jer med en god bog, mens børnene leger på gyngestativet.

På de lune sommeraftener kan I grille lækre steaks til hele familien, og I kan holde middag under åben himmel på terrassen, mens morgendagens planer bliver lagt.

Med dette feriehus på Solsiden 36 kommer I til at bo en rask gåtur fra både badestranden og Blåvands centrum, hvor der er spændende oplevelser at finde hele året rundt for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60108

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus absolut intet at sætte en finger på Perfekt

D.
sagde , Spøttrup

Super moderne og fedt hus med gode aktivitetsmuligheder i huset! Dog kunne der være ønske om lidt mere have/græsplæne til fx spil (kongespil, kroket og lignende).Super lækker område med natur og gå afstand til strand.

D.
sagde , Danmark

Feriehuset er flot og super godt indrettet, praktisk når man er flere generationer sammen og der er en super hyggelig terrasse/have med forskellige legeredskaber til mange timers hygge for alle.Smukke omgivelser med naturen bevaret i det grønne landskab. Gåafstand til by, strand, zoo, m.m

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:144 / 2.152
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...