Femstjernet feriehus i Blåvand med sauna, spa og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60109
12 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette femstjernede aktivitetshus i et nybygget område i hjertet af Blåvand er et oplagt valg til den næste familieferie. Det nyopførte feriehus (2018) rummer plads til 12 personer og er stilfuldt indrettet med lyst og moderne interiør og masser af lækre highlights – heriblandt sauna, spabad og aktivitetsrum. Også hunden er velkommen!

Underholdning for hele familien med sauna, spa og aktivitetsrum

Trænger I til en luksuriøs og underholdende ferie, så er Gl. Skolevej 28 den perfekte ferieadresse. Det rummelige feriehus er lyst og lækkert indrettet, og der er tænkt på både store og små med fede faciliteter for hele familien.

Det nyligt opførte feriehus byder både på afslapning og underholdning. I den ene ende af huset finder I jeres helt egen wellnessafdeling med et stort spabad og en lækker sauna, hvor fridagene rigtig kan nydes, og I kan tanke ny energi langt væk fra den travle hverdag.

Imens nogle nyder godt af wellnessbadet, kan de konkurrenceglade feriegæster udfordre hinanden i et spil billard og kåre feriens bedste billardspiller. Der kan også surfes på nettet og streames film ved hjælp af den hurtige og stabile internetforbindelse. Huset har desuden hele 3 badeværelser, og der er gulvvarme i alle rum.

Lækker terrasse og skøn, centrumsnær beliggenhed

Med til huset hører en lækker terrasse, som har både en afskærmet, overdækket og åben del. Her kan I nyde den friske luft i al slags vejr – især i de varme sommermåneder, hvor liggestole og havemøbler står klar til at give jer en dejlig afslappende dag i solen. Desuden har huset også en lademulighed til elbiler.

Blåvand er et populært ferieområde, og det er ikke uden grund. Den hyggelige bymidte oser af feriestemning med sine fine specialforretninger og lækre spisesteder, og kun få minutters gang vil føre jer til alt dette.

Den skønne badestrand er bestemt også et besøg værd og er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60109

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattet Ferienhaus mit viel Platz. Sehr geeignet für 2 Familien.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist großzügig geschnitten, und sehr gut ausgestattet. Auch bei Regenwetter konnte man sich im Haus gut beschäftigen. Sauna, Whirlpool, Dart, Billard und Tischtennis waren voll funktionsfähig.
Sonst Ausstattung, Wohlfühlatmosphäre alles top!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ganz tolles Haus für eine große Familie.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:228 / 761
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...