Moderne, strandnært feriehus med sauna, udespa og lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
7368
Fyrvej 71B, Blåvand - Søg på husnr. 60110
Gæsterne siger: icon icon

Et stenkast fra Blåvands smukke sandstrand ligger dette moderne feriehus med plads til 8 personer (og 2 hunde). Huset har i 2018 gennemgået en renovering, og I vil blive mødt af en moderne og rummelig indretning. Blandt husets faciliteter finder I både en sauna, en lukket terrasse og et lækkert udendørs spabad.

Renoveret stråtagshus med sauna og brændeovn

Det nyligt renoverede feriehus på Fyrvej 71B er et oplagt valg til en storstilet familieferie tæt på det brusende Vesterhav. Med hele 178 kvadratmeter at brede sig ud på er der god plads til 8 personer, og hundene er også hjerteligt velkomne.

Feriehuset er moderne og rummeligt indrettet og byder på åbne og imødekommende omgivelser hele vejen igennem. Den hyggelige brændeovn sørger for varme og afslappende atmosfære på de kølige feriedage, og har I brug for lidt ekstra wellness og varme, kan I læne jer tilbage i den varme sauna og tanke nye kræfter.

I får alle hverdagens hjælpere, så ferien bliver så ukompliceret som muligt – både vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan surfe på nettet og streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Lukket terrasse, udespa og fantastisk strandnær beliggenhed

På den store terrasse finder hele familien hurtigt en plads i solen, og der er både skærmet af og lukket af hele vejen rundt, så børnene og hundene kan få lov til at lege frit, mens I soler jer i liggestolene eller nyder et glas kold rosé ved havebordet.

Udenfor finder I også husets største highlight. Her står nemlig et lækkert udendørs spabad, hvor I året rundt kan nyde de varme bobler under åben himmel. Så husk badetøjet, lige meget hvornår I planlægger at holde ferie!

Sidst, men ikke mindst, får I en helt fantastisk beliggenhed med Vesterhavet og Blåvandshuk Fyr som nabo. Kun 125 meter skiller jer fra den fantastiske badestrand i Blåvand, som er et sikkert hit blandt alle feriegæster – både de små, de store og de firbenede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60110

D.
icon
icon
sagde , Spjald

Køkkenet er utrolig "snæver" og der kan stort set kun være 1 derude ved vask/ovn og opvasker. Det kan man jo ikke bare sådan lave om på.
Dør mellem stue og soveafdeling er slidt og er lidt svær at lukke. Måske ny lukkemekanisme i.

Rengøring var bare helt i top. Tak for det. Lækkert at komme til et hus hvor man må have hund med og så finde så fin stand.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:178 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2018 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (270 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...