Moderne, strandnært feriehus med sauna og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Fyrvej 71B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60110
8 pers.
Antal personer
125 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et stenkast fra Blåvands smukke sandstrand ligger dette moderne feriehus med plads til 8 personer (og 2 hunde). Huset har i 2018 gennemgået en renovering, og I vil blive mødt af en moderne og rummelig indretning. Blandt husets faciliteter finder I både en sauna, aktivitetsrum, lukket terrasse og et lækkert udendørs spabad.

Feriehus med stråtag – aktivitetsrum, sauna og brændeovn

Feriehuset på Fyrvej 71B har lyse, venlige rum og er et oplagt valg til en storstilet familieferie tæt på det brusende Vesterhav. Med hele 178 kvadratmeter at brede sig ud på er der god plads til 8 personer, og hundene er også hjerteligt velkomne.

Feriehuset er moderne og rummeligt indrettet og byder på åbne og imødekommende omgivelser hele vejen igennem. Den hyggelige brændeovn sørger for varme og afslappende atmosfære på de kølige feriedage, og har I brug for lidt ekstra wellness og varme, kan I læne jer tilbage i den varme sauna og tanke nye kræfter.

I får alle hverdagens hjælpere, så ferien bliver så ukompliceret som muligt – både vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan surfe på nettet og streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Den tidligere garage er nu blevet til en aktivitetsrum med bordfodbold, Dart og en Arcade spillekonsol.

Lukket terrasse og fantastisk strandnær beliggenhed

På den store terrasse finder hele familien hurtigt en plads i solen, og der er både skærmet af og lukket af hele vejen rundt, så børnene og hundene kan få lov til at lege frit, mens I soler jer i liggestolene eller nyder et glas kold rosé ved havebordet.

Sidst, men ikke mindst, får I en helt fantastisk beliggenhed med Vesterhavet og Blåvandshuk Fyr som nabo. Kun 125 meter skiller jer fra den fantastiske badestrand i Blåvand, som er et sikkert hit blandt alle feriegæster – både de små, de store og de firbenede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60110

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus eignet sich aufgrund der Zimmer und Bäder perfekt für einen Urlaub von 2 Paaren mit jeweils einem Kind. Die Wärmepumpe sorgt kostengünstig für ein warmes Haus. Die Raumaufteilung ist großartig. Die Betten sind absolut perfekt. Das Sofa ist etwas durchgesessen, aber immer noch bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut eingerichtet, es hat ein gemütliches Wohnzimmer. Es gibt mehrere Terrassen, wovon eine geschlossen ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit erstklassiger Lage. Wir waren bereits das zweite Jahr hier und kommen auch wieder

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:178 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2018 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (270 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...