Hyggeferie i smukt stråtækt hus med stor grund

3.5
icon
icon
icon
icon
Solhaven 10, Blåvand - Søg på husnr. 60113
Gæsterne siger: icon icon

Til jeres ferie i dette fine 3-stjernede sommerhus med stråtag kan I roligt planlægge masser af udendørs lege og spil. Huset har en dejlig rolig beliggenhed på Solhaven 10 og med en stor dejlig grund, er der virkeligt lagt op til masser af udendørs aktiviteter for hele familien og hunden. Med Blåvand Zoo og det verdenskendte Tirpiz-museum lige om hjørnet er her mange spændende oplevelser til store og små.

Gåafstand fra Blåvand Zoo og stor grund med sandkasse og gynge

Dette klassiske feriehus, som ligger smukt mellem træer og lyngheden, er indbegrebet af dejlig hygge-ferie. Stuens store panoramavindue giver et dejligt lysindfald imens træpaneler og møbler sørger for en varm og hyggelig stemning. Efter en lang dag i den friske luft vil I nyde, at kunne slappe af foran brændeovnen og sammen lægge planer for morgendagens oplevelser. Her er en god internetforbindelse, så det er ingen problem at komme på nettet, når der skal lægges planer.

Hemsen er et dejligt refugium til børnene, her kan de holde øje med, hvornår der er mad på bordet, og ellers uforstyrret hygge med bøger og puslespil eller nok nærmere tjekke beskeder og spille på mobilen. Også de voksne har deres sted, – når vestvinden blæser udenfor og det er tid til inde-hygge, så kan I tænde op i husets sauna og rigtigt nyde varmen og roen.

Stort lukket terrasseområde med solgaranti

En stor solgård indrammer huset til solsiderne, så I altid har mulighed for at finde et dejligt læhjørne med solindfald. Og imens I slapper af på liggestolen eller tænder op i grillen kan børnene lege på gyngerne eller i sandkassen. Efter maden samles hele familien måske til boldspil og leg på den store grund.

Til Blåvands bymidte er der omtrent 1,5 kilometer, så en tur forbi pølse- eller isboden kan nemt kombineres med en gåtur langs stranden eller en lille cykeltur. I Blåvand har I alt, hvad I kan ønske jer på en ferie – butikker til ose-ture, museum og zoo til hele familien.

Naturligvis skal I også en tur ud til fyret, det vil helt sikkert give vindblæste frisurer, men er altid en kæmpe oplevelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60113

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og rart – der var de rum, som vi havde behov for.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...