Lækkert feriehus i Blåvand med sauna, udespa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60115
Gæsterne siger: icon icon

På Horns Rev 24 ligger dette flotte, nyrenoverede (2018) feriehus til 10 personer. I vil straks finde jer tilpas i de moderne og stilfulde omgivelser, som blandt andet omfatter 3 badeværelser, en sauna og et udendørs spabad! Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Stilfuldt feriehus med underholdning for hele familien

Det hyggelige murstenshus med stråtag er i 2018 blevet renoveret, og det kan tydeligt ses på husets indretning, som er stilfuld og kvalitetsbevidst med flot møblement. De i alt 226 kvadratmeter fordeler sig på to etager, hvor I med op til 10 personer finder god plads – et oplagt valg til den næste familieferie.

I huset finder I alt, hvad feriehjertet begærer, og der er sørget for underholdning til hele familien. Indretningen omfatter både et stort aktivitetsrum, hvor børnene og de barnlige sjæle kan få lov til at gå amok, og en dejlig sauna, hvor de mere wellnessglade feriegæster kan nyde ferien.

Der er hele 3 badeværelser (alle med gulvvarme), så I slipper for de lange køer til badet, og derudover er huset indrettet med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få klaret de huslige pligter. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, I alle sammen kan surfe på nettet på jeres medbragte elektronik.

Dejlig terrasse med udespa og kort vej til Vesterhavet

Til huset hører en dejlig terrasse, hvor wellness og velvære igen kommer i fokus med det lækre udendørs spabad og lounge-møbler. Læn jer tilbage i liggestolene, mens børnene bader, eller hop i det varme boblebad på en stjerneklar aften og nyd udsigten og roen.

Kun et par minutters gang fra huset ligger det brusende Vesterhav, og både børnene og hundene vil elske et besøg på den brede sandstrand. Herfra vil I med sikkerhed få en masse nye ferieminder med hjem i baggagen, ligegyldigt årstid, vind og vejr.

I Blåvands charmerende bymidte finder I et hav af spændende forretninger, lækre spisesteder, iscaféer og ikke mindst det berømte bolsjekogeri.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60115

D.
sagde , Danmark

Huset fremtræder meget flot efter en total renovering. Dejligt møbleret og hyggeligt.
Den nye udendørs spa er bestemt et hit. Gode omgivelser for en dejlig ferie.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:226 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (210 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...