Lækkert feriehus i Blåvand med sauna, udespa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
6688
Horns Rev 24, Blåvand - Søg på husnr. 60115
Gæsterne siger: icon icon

På Horns Rev 24 ligger dette flotte, nyrenoverede (2018) feriehus til 10 personer. I vil straks finde jer tilpas i de moderne og stilfulde omgivelser, som blandt andet omfatter 3 badeværelser, en sauna og et udendørs spabad! Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Stilfuldt feriehus med underholdning for hele familien

Det hyggelige murstenshus med stråtag er i 2018 blevet renoveret, og det kan tydeligt ses på husets indretning, som er stilfuld og kvalitetsbevidst med flot møblement. De i alt 226 kvadratmeter fordeler sig på to etager, hvor I med op til 10 personer finder god plads – et oplagt valg til den næste familieferie.

I huset finder I alt, hvad feriehjertet begærer, og der er sørget for underholdning til hele familien. Indretningen omfatter både et stort aktivitetsrum, hvor børnene og de barnlige sjæle kan få lov til at gå amok, og en dejlig sauna, hvor de mere wellnessglade feriegæster kan nyde ferien.

Der er hele 3 badeværelser (alle med gulvvarme), så I slipper for de lange køer til badet, og derudover er huset indrettet med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få klaret de huslige pligter. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, I alle sammen kan surfe på nettet på jeres medbragte elektronik.

Dejlig terrasse med udespa og kort vej til Vesterhavet

Til huset hører en dejlig terrasse, hvor wellness og velvære igen kommer i fokus med det lækre udendørs spabad og lounge-møbler. Læn jer tilbage i liggestolene, mens børnene bader, eller hop i det varme boblebad på en stjerneklar aften og nyd udsigten og roen.

Kun et par minutters gang fra huset ligger det brusende Vesterhav, og både børnene og hundene vil elske et besøg på den brede sandstrand. Herfra vil I med sikkerhed få en masse nye ferieminder med hjem i baggagen, ligegyldigt årstid, vind og vejr.

I Blåvands charmerende bymidte finder I et hav af spændende forretninger, lækre spisesteder, iscaféer og ikke mindst det berømte bolsjekogeri.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60115

D.
sagde , Danmark

Huset fremtræder meget flot efter en total renovering. Dejligt møbleret og hyggeligt.
Den nye udendørs spa er bestemt et hit. Gode omgivelser for en dejlig ferie.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:226 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (210 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Udespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...