Hyggelig familieferie i Blåvand med sauna og stor græsplæne

3
icon
icon
icon

Peter Malersvej 50, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60128
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor plænegrund i Blåvand ligger dette hyggelige feriehus – helt oplagt til en familieferie i det fri. Huset har plads til 6 personer, er flot og funktionelt indrettet (med sauna!) og har en god og familievenlig beliggenhed i et grønt og indrammet område tæt på Vesterhavet og Blåvand by.

Varm og imødekommende indretning med sauna

På Peter Malersvej 50 er der lagt op til en skøn familieferie i helt optimale rammer. I vil med det samme blive mødt af den hyggelige indretning, der med sine varme farver skaber en imødekommende og afslappende ferieatmosfære.

Feriehuset gennemgik i 2005 en renovering og er både flot og funktionelt indrettet med en hyggelig brændeovn, en praktisk opvaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse.

Har I brug for at koble ekstra meget af, og kan I godt lide wellness og velvære? Husets indretning omfatter også en lækker sauna, hvor I har mulighed for at tanke nye kræfter og slappe af på bedste vis.

Åben terrasse med stor græsplæne og masser af aktiviteter i nærheden

En stor terrasse går næsten hele vejen rundt om huset, og her er der masser af plads til at solbade og nyde feriefreden – helt ugeneret. Der er havemøbler og liggestole nok til alle, og på de lune aftener kan I tænde op i grillen.

Den store græsplæne er perfekt til børnefamilierne. Her kan ungerne få lov til at lege, mens I slapper af og ser til fra liggestolene, eller hele familien kan tage et spil bold i det gode vejr.

Både det brusende Vesterhav og Blåvands charmerende bymidte ligger inden for rækkevidde, og der er masser – og alsidige – aktiviteter for hele familien. Gå en tur langs vandet, udforsk den spændende ferieby eller tag børnene med i Blåvand Zoo. Her er der noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60128

DE
D.
sagde , Deutschland

Preis, – Leistungsverhältnis stimmt!
Wir haben uns wohl gefühlt !

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in ruhiger Lage (Aufenthalt im Oktober 22 mit 2 Personen). Außenanlage (Garten) sehr gepflegt.
Das Haus bietet Schlafplätze für 6 Personen. Allerdings ist eine Belegung mit mehr als 4 Personen nicht empfehlenswert! Ausstattung Küche und Wohnbereich völlig ausreichend und gut. Badezimmer nicht mehr im neusten Zustand.
Das Haus kann weiter empfohlen werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Naturgrundstück, große Rasenfläche zum spielen, geschmackvoll eingerichteteSehr ruhige Umgebung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...