Familieferie med pool, spa og sauna, hund tilladt

4.5
6578
Tane Hedevej 35B, Blåvand - Søg på husnr. 60129

I udkanten af Blåvand, på Tane Hedevej 35 B, og tæt på åbne marker og skov, ligger det dette flotte gennemrenoverede feriehus (2018). Huset er med pool, spa, sauna og energibesparende varmepumpe. Et perfekt feriehus til den store familie eller måske 2 familier, der ønsker at nyde ferien sammen i Blåvand.

Flot og praktisk indretning i nordisk stil

Et skønt og lækkert indrettet feriehus i flot skandinavisk stil. Overalt er der enten flotte trægulve eller praktiske fliser, og i badeværelserne er der naturligvis gulvvarme.

Det kombinerede køkken- og opholdsrum er lyst og smagfuldt indrettet med bl.a. et flot spisebord og et hyggeligt sofaområde med lædermøbler. Her kan man fint nyde en efterårsdag foran brændeovnen.

Køkkenafdelingen er også nyrenoveret og med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Der er åbent ind til spiseafdelingen/opholdsrummet, således at man sagtens kan nyde et glas rødvin med de andre i huset, mens man laver maden.

I poolafdelingen findes der, over en dejlig pool, hvor man rigtig kan boltre sig, også spa, sauna og et badeværelse med bl.a. vaskemaskine og tørretumbler. Der er adgang til poolområdet fra opholdsstuen med en dobbelt glasdør. Igennem de store glaspartier fra spisestuen kan I holde øje med børnene og nyde deres leg i pool og spa.

I huset er der 10 sovepladser, fordelt på 4 soverum med gode elevations-senge, der kan indstilles efter behov, samt 2 gode enkeltsenge på den hyggelige hems.

Mange aktiviteter i Blåvand

Huset ligger ugeneret og omgivet af høje træer, og på de to sider af huset, er der en stor lukket terrasse, hvor man frit kan lade børnene – eller hundene – lege. På terrassen er der rig mulighed for at nyde solen, eller en dejlig grillmiddag med familien. Der er også gynger og sandkasse, som familiens mindste måske vil sætte pris på.  

Der sker rigtig meget i Blåvand. Ca. 300 meter fra huset finder du Tirpitz museet, ligesom Blåvand Zoo nås inden for en gåafstand på ca. 850 meter. Har I lyst til at spille minigolf, finder du også West Coast Minigolf i nærheden. I er i Blåvand by på få minutter, og Vesterhavet når du på rask gåtur på ca. 20 minutter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.780
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...