Familieferie med pool, spa og Saunatønde

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tane Hedevej 35B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60129
10 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Blåvand, på Tane Hedevej 35 B, og tæt på åbne marker og skov, ligger det dette flotte gennemrenoverede feriehus (2018). Huset er med pool, spa og energibesparende varmepumpe. Et perfekt feriehus til den store familie eller måske 2 familier, der ønsker at nyde ferien sammen i Blåvand.

Flot og praktisk indretning i nordisk stil

Et skønt og lækkert indrettet feriehus i flot skandinavisk stil. Overalt er der enten flotte trægulve eller praktiske fliser, og i badeværelserne er der naturligvis gulvvarme.

Det kombinerede køkken- og opholdsrum er lyst og smagfuldt indrettet med bl.a. et flot spisebord og et hyggeligt sofaområde med lædermøbler. Her kan man fint nyde en efterårsdag foran brændeovnen.

Køkkenafdelingen er også nyrenoveret og med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Der er åbent ind til spiseafdelingen/opholdsrummet, således at man sagtens kan nyde et glas rødvin med de andre i huset, mens man laver maden.

I poolafdelingen findes der, ud over en dejlig pool, hvor man rigtig kan boltre sig, også spa og et badeværelse med bl.a. vaskemaskine og tørretumbler. Der er adgang til poolområdet fra opholdsstuen med en dobbelt glasdør. Igennem de store glaspartier fra spisestuen kan I holde øje med børnene og nyde deres leg i pool og spa.

I huset er der 10 sovepladser, fordelt på 4 soverum med gode elevations-senge, der kan indstilles efter behov, samt 2 gode enkeltsenge på den hyggelige hems.

Mange aktiviteter i Blåvand

Huset ligger ugeneret og omgivet af høje træer, og på de to sider af huset, er der en stor lukket terrasse, hvor man frit kan lade børnene – eller hundene – lege. På terrassen er der rig mulighed for at nyde solen, eller en dejlig grillmiddag med familien. Der er også gynger og sandkasse, som familiens mindste måske vil sætte pris på.  

Der sker rigtig meget i Blåvand. Ca. 300 meter fra huset finder du Tirpitz museet, ligesom Blåvand Zoo nås inden for en gåafstand på ca. 850 meter. Har I lyst til at spille minigolf, finder du også West Coast Minigolf i nærheden. I er i Blåvand by på få minutter, og Vesterhavet når du på rask gåtur på ca. 20 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60129

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus optimal für große und kleine Gäste mit und ohne Hund. Innenpool, Whirlpool und Außensauna bieten Entspannung und sportliche Betätigung an warmen und kalten Tagen. Je nach Sonnen- und Windrichtung ist man auf den beiden Terrassen mit dem vorhandenen Mobiliar und Grill bestens aufgehoben. Umzäunte Terrassen garantieren sicheren Sandspielplatz für Kinder und Auslauf für Hund.
Das Hausinnere ist großzügig,, hell und modern eingerichtet. Schlafzimmer gut gestaltet und mit elektrische verstellbarem Boxspringbetten ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr zu empfehlen. Geräumig und liebevoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus, das Licht im Wohnzimmer und über den Esstisch könnte etwas besser sein, ansonsten waren wir sehr zufrieden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.780
Renoveret / Byggeår:2020 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...