Stort moderne centralt beliggende rækkehus

4
icon
icon
icon
icon

Tane Hedevej 26 hus 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60132
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 800 meter fra stranden og 500 meter fra Blåvands centrum på Tane Hedevej 26 (hus 2) finder I jeres lille fine feriedomizil. Dette i 2018 nybyggede rækkehus er perfekt til jeres familieferie også når den indbefatter en hund.

Moderne og komfortabel indrettet med gulvvarme

På 90m2 har 6 personer her et soveværelse med dobbeltseng og 2 soverum med 2 enkeltsenge i hver, et stort fællesrum med åbent køkken og et dejligt badeværelse med gulvvarme til jeres rådighed. Opvaskemaskinen, vaskemaskine og tørretumbler gør ferien dejlig nem og bekvem – især hvis I har børn med. De større børn vil sikkert glæde sig over husets 100/100 Mbit fiberinternet.

Afskærmet terrasse med havemøbler og grill

Til huset hører en dejlig afskærmet terrasse, med god plads til at tage en lille morfar i solen eller skyggen og afrunde dagen med en hyggelig grillmiddag. Derefter kan I tage hinanden i hånden og gå de 800 m ned til badebroen ved Hvidbjerg strand hvorfra der er en fin udsigt til solnedgangen, og imens himlen farves i mange rødtoner danner bølgernes skvulp mod pontonerne baggrundsmusikken.

Blåvand har meget at byde på: Rekreativ ro ved de lange strande og omkringliggende hede- og skovområder samt aktion i byen med cafeer, restauranter og masser af butikker. Besøg Tirpiztmuseet, som er så meget mere end et bunkermuseum – her kan du fx høre interessante fortællinger om livet ved kysten og havets guld. Med Kallemærskhede som nærmeste nabo, er det ikke sjældent at se kronvildt, hare, ræv og mange rovfugle i området.

*I kan også leje nabohuset med katalognummer 60132 sammen med venne-familien, så bor I tæt, men kan alligevel gå hver til sit.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60132

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super und sieht noch aus wie neu gebaut.

DK
D.
sagde , Danmark

God indretning, rent og pænt

DE
D.
sagde , Deutschland

Neuwertiges Doppelhaus-Ferienhaus in zentraler Lage, aber ruhig. Die Einrichtung ist modern. Schöner großer Küchenbereich. Die Betten waren bequem, wir haben gut geschlafen. Auch der Stauraum in den Schlafräumen war ausreichend. Der Ortskern ist iin wenigen Minuten erreichbar, eine Bäckerei befindet sich nur wenige Häuser weiter. Zum Hvidbergstrand sind es etwa 15 Gehminuten. Wir empfehlen dieses Haus gerne weiter.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 352
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...