Hyggeligt sommerhus med central beliggenhed i Blåvand

3
icon
icon
icon

Fyrgården 33, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60137
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en rolig og central beliggenhed i feriebyen Blåvand ligger dette hyggelige sommerhus på Fyrgården 33. Her bliver op til 6 personer og 2 hunde inviteret indenfor til en dejlig ferie tæt på Vesterhavet. Fra sommerhuset har I kun 900 meter til stranden og det skønne Vesterhav, og det levende bymiljø med mange butikker og restauranter lige rundt om hjørnet.

Charmerende og lys indretning – alrum med brændeovn

Feriehuset på Fyrgården 33 i Blåvand er det oplagte valg, hvis I er en familie eller en vennegruppe, der er på udkig efter et dejligt feriehus til jeres næste ferie. I dette feriehus vil I opleve en lys og charmerende indretning, og I vil hurtigt føle jer tilpas her.

I feriehuset kan I samle hele ferieflokken til hyggelige feriestunder i alrummet, hvor stue og spiseplads ligger i åben forbindelse med køkkenet. Om I laver fælles aktiviteter eller hygger jer hver for sig i alrummet, vil I kunne nyde hinandens selskab.

Brændeovnen i alrummet sørger med sine knitrende flammer for, at feriestemningen er helt i top, og samtidig spreder den en dejlig varme i rummet.

Feriehuset byder på gode praktiske faciliteter, og det praktiske husarbejde er hurtigt overstået takket være feriehusets opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Skøn have og terrasse – sandkasse og gyngestativ til børnene

På sommerhusets udeområde venter jer en skøn have og terrasse, som I kan rykke ud på, når ferievejret er i top. På terrassen inviterer havemøbler og liggestole til afslappende stunder i solen. Terrassen er desuden afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden.

Mens der er ferieafslapning på programmet på terrassen, kan børnene lege i den skønne have. Til børnene er der desuden både sandkasse og gyngestativ.

Når dagen så småt er ved at være nået til vejs ende, kan I samle hele familien på terrassen til en lækker middag, som I kan tilberede på sommerhusets grill.

Central beliggenhed med kun 900 meter til stranden

Sommerhuset har en skøn beliggenhed, og når I har ferieadresse på Fyrgården 33, bor I både centralt i Blåvand og tæt på det skønne Vesterhav. Til stranden og Vesterhavet er der blot 900 meter fra feriehuset, og I vil på kort tid kunne nå frem til de smukke sandstrande og blå bølger.

I Blåvand er der flere gode indkøbsmuligheder, og byen byder desuden på skønne spisesteder, I kan besøge, hvis I vil slippe for at stå med madlavningen selv. Desuden byder Blåvand på spændende udflugtspunkter som Blåvandshuk Fyr – danmarks vestligste punkt, Tirpitz-museet og Blåvand Zoo.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60137

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt optimal zwischen Strand, Einkaufszone und Heide; alles ist fußläufig zu erreichen und bietet dennoch Ruhe und Naturnähe für eine gute Erholung.
Das Haus ist vollständig, funktionell und geschmackvoll eingerichtet, die Möblierung und Ausstattung qualitativ gut, richtig zum Wohlfühlen. Da das Ferienhaus leider nur über schmale Betten verfügen kann aus Platzgründen, ist es für ältere und korpulentere Menschen wie wir es sind, weniger geeignet. Auch das Aufstehen aus den wirklich sehr bequemen, aber niedrigen Wohnzimmermöbeln machte uns Mühe. Trotzdem würden wir das Ferienhaus noch einmal mieten wegen der vielen anderen Vorteile.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines sehr feines Ferienhaus im Ortseingang von Blåvand. Die Bungalows sind alle schon älter im Baujahr aber sehr modern in der Einrichtung. Die Küche ist brandneu. Mit den neuesten Geräten. Insgesamt eine vollständigen Ausstattung mit zusammengehörigem Besteck und Geschirr. Der TV bietet tolle Mediatheken und Programme. Toll war das es bis auf Küche und Bad mit Teppich ausgelegt ist. Sehr bequemes Sofa und die Sessel perfekt zum Lesen und Stricken. Die Betten sind super bequem!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschöner und sauberer Bungalow für die ganze Familie. Der Bungalow ist sehr gepflegt, sauber und sehr zentral gelegen. Es fehlte uns an nichts. Wir kommen nächstes Jahr wieder in dieses Haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 400
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...