5-stjernet luksushus ved Blåvand Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandparken 22, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60143
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Den perfekte ramme om jeres ferie ved Vesterhavet – her er den. I dette smukke feriehus i Blåvand har I muligheden for med op til 8 personer at holde en skøn ferie i et luksushus med kun 150 m til den skønneste badestrand. Indenfor på Strandparken 22 er der masser af plads til sjov og hygge med både aktivitetsrum og stort wellnessbadeværelse, og familiens hund må også være med.

Billard i aktivitetsrum og 2 badeværelser, sauna og spa

Huser, der er opført i 2018, er smart og moderne indrettet med store panoramaruder fra spisestuen og masser af dejligt lysindfald. De 4 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge, åbner op for muligheden for at holde familieferie med hele flokken eller ferie sammen med vennefamilien eller bedsteforældrene. Med 2 badeværelser, vaskemaskine og tørretumbler er ferien altid afslappet.

I det moderne køkken kan I nemt trylle lækre feriemåltider, som kan nydes ved det store spisebord. For ekstra hyggestemning sørger den uundværlige brændeovn. Der er masser af plads til leg og hygge i det store aktivitetsrum, og med 2 fladskærm-fjernsyn er familiefreden sikret.  Når vinden suser udenfor og havet viser tænder, så er det tid til rigtigt at forkæle sig selv inden døre. Tænd op i husets spa og den store sauna og nyd jeres helt private wellness-oase.

Skøn terrasse og exceptionel beliggenhed

En dejlig overdækket og afskærmet terrasse lokker jer udenfor, så snart solen titter frem. Så er det tid til at slappe af på de bekvemme liggestole og tanke masser af lys imens I nyder lyden og duften af Vesterhav. Skulle det blive for varmt, så er det bare at gribe håndklædet og løbe ned og tage en forfriskende dukkert i det blågrønne vand.

Strandparken 22 er en fantastisk beliggenhed, tæt på hav og natur men stadig med indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Når der skal shoppes eller feriekøkkenet skal forblive koldt, så er der rigeligt med muligheder i gåafstand. I Blåvand ligger det fantastiske Tirpizt museum, som er mere end et besøg værd, ligesom det er super hyggeligt at tilbringe dagen med børnene i Blåvand Zoo.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60143

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt feriehus. Rigtig hyggeligt med en god indretning og pænt interiør.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:136 / 1.663
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...