Ren luksus med billard, spa og sauna – hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 49A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60150
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Perfekt beliggende i Blåvand med kun 400 m til centrum og knap 600 meter til de skønne hvide sandstrande står dette lækre i 2019 nyopførte hus klar til jeres ferie. Huset på Sønder-Vasevej 49a det perfekte valg til en skøn ferie med luksus og komfort til 8 personer. Det er pga. sin rumopdeling super godt egnet både til familien og til en skøn ferie med flere vennepar.

2 badeværelser, spa, sauna og billard

Med 4 rigtigt gode soverum og 2 badeværelser, det ene med sauna og spa – er her god plads til hygge og afslapning. Huset opvarmes med energirigtig jordvarme og har et behageligt indeklima.

Den gode åbenplanløsning, hvor køkken og spiseafdeling er integreret i stuen skaber plads til samvær om madlavningen, – måske skal der trylles lidt med lokale råvarer som friskplukkede svampe fra skoven, vildtkød eller en lækker fiskeret? Det store amerikanske køleskab med ismaskine er især på varme sommerdage et hit og så er det iøvrigt oplagt, at rykke madtilberedelsen ud i det smarte udekøkken på terrassen.

Et spil billard er både sjovt og afslappende især for konkurrence-sjælene i huset, imens andre måske heller hygger sig med en gang wellness i husets sauna og spa, og således får tanket ny energi. Især for familien med børn er det både rart og vigtigt, at der i huset ud over opvaskemaskinen er både vaskemaskine og tørretumbler, – og desuden børneseng og højstol i huset.

Store terrasser, udekøkken og legeredskaber

Terrasserne er det sted, hvor vi celebrerer udelivet – her kan der slappes af og tilberedes mad i udekøkkenet eller på grillen. Så de små ikke keder sig, når mor og far slapper af, er der sandkasse og gynger på husets grund.

Turen til stranden kan nemt klares til fods, og har I hund med, vil den bestemt nyde en daglig tur ned til havet. En tur ud til Danmarks vestligste punkt – Blåvandshuk fyr – er et absolut ”must”. Fra fyrets top har I en fantastisk udsigt ud over havet og omegnen, med klitter og kilometervis af lynghede. Om aftenen, når butikkerne er ved at lukke, er det hyggeligt at slentre gennem byen, nyde en vaffelis eller et glas vin og se, når byens mange små ”fyrtårne” på gadelamperne tændes.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60150

D.
sagde , Tommerup

Super dejligt hus som vi gerne lejer igen.
Kunne være skønt hvis man feks kunne leje det i 10 dage

D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus – god indretning – god rolig beliggenhed, og stadig centralt ifht by og strand.Dejlig have med plads til leg og hygge… og mulighed for at se råvildt i haven.
Dejlig tæt på by og strand hvilket var er stort plus for os.

D.
sagde , Ribe

Det var et fantastisk skønt indrettet hus.Huset hører afgjort til den bedste, vi har været i, i BlåvandSoverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 1.500
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (240 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...