Ren luksus med billard, spa og sauna – hund tilladt

5
6448
Sønder-Vasevej 49A, Blåvand - Søg på husnr. 60150
Gæsterne siger:

Perfekt beliggende i Blåvand med kun 400 m til centrum og knap 600 meter til de skønne hvide sandstrande står dette lækre i 2019 nyopførte hus klar til jeres ferie. Huset på Sønder-Vasevej 49a det perfekte valg til en skøn ferie med luksus og komfort til 8 personer. Det er pga. sin rumopdeling super godt egnet både til familien og til en skøn ferie med flere vennepar.

2 badeværelser, spa, sauna og billard

Med 4 rigtigt gode soverum og 2 badeværelser, det ene med sauna og spa – er her god plads til hygge og afslapning. Huset opvarmes med energirigtig jordvarme og har et behageligt indeklima.

Den gode åbenplanløsning, hvor køkken og spiseafdeling er integreret i stuen skaber plads til samvær om madlavningen, – måske skal der trylles lidt med lokale råvarer som friskplukkede svampe fra skoven, vildtkød eller en lækker fiskeret? Det store amerikanske køleskab med ismaskine er især på varme sommerdage et hit og så er det iøvrigt oplagt, at rykke madtilberedelsen ud i det smarte udekøkken på terrassen.

Et spil billard er både sjovt og afslappende især for konkurrence-sjælene i huset, imens andre måske heller hygger sig med en gang wellness i husets sauna og spa, og således får tanket ny energi. Især for familien med børn er det både rart og vigtigt, at der i huset ud over opvaskemaskinen er både vaskemaskine og tørretumbler, – og desuden børneseng og højstol i huset.

Store terrasser, udekøkken og legeredskaber

Terrasserne er det sted, hvor vi celebrerer udelivet – her kan der slappes af og tilberedes mad i udekøkkenet eller på grillen. Så de små ikke keder sig, når mor og far slapper af, er der sandkasse og gynger på husets grund.

Turen til stranden kan nemt klares til fods, og har I hund med, vil den bestemt nyde en daglig tur ned til havet. En tur ud til Danmarks vestligste punkt – Blåvandshuk fyr – er et absolut ”must”. Fra fyrets top har I en fantastisk udsigt ud over havet og omegnen, med klitter og kilometervis af lynghede. Om aftenen, når butikkerne er ved at lukke, er det hyggeligt at slentre gennem byen, nyde en vaffelis eller et glas vin og se, når byens mange små ”fyrtårne” på gadelamperne tændes.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60150

D.
sagde , Odense C

Dejlig hus med perfekt planløsning.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 1.500
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (240 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe og med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...