Flot feriehus med wellness og billardbord

5
icon
icon
icon
icon
icon

Møllehusvej 30a, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60151
10 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Møllehusvej 30a i Blåvand ligger dette fantastiske feriehus og venter på jeres besøg. Huset er først opført i 2018 og rummer plads til 10 personer. Den stilfulde indretning byder på alt, hvad feriehjertet begærer; lige fra wellness med spa og sauna til underholdning ved billardbordet. Og så er strømforbruget inklusiv!

Stort sommerhus med aktivitetsrum, sauna, spabad og brændeovn

Dette flotte feriehus byder på 156 rummelige kvadratmeter og er et oplagt valg til den næste familieferie. Indretningen er stilfuld og moderne og opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme, og blandt de praktiske faciliteter finder I både en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Der er højt til loftet, og de store vinduer sørger for godt lysindfald, hvilket alt i alt gør omgivelserne åbne og imødekommende. Den klassiske brændeovn sørger for dejlig varme og hyggelig feriestemning året rundt. I aktivitetsrummet kan familien samles om sjov og spil med blandt andet bordtennis og billard, og der er også PlayStation 4.

De wellnessglade gæster vil befinde sig rigtig godt i huset. Det er nemlig udstyret med både spabad og sauna, hvor der er masser af mulighed for at slappe af og samle nye kræfter på ferien. Der er desuden lavet 2 badeværelser, så I slipper for de lange køer til toilettet.

Lækker terrasse og kort vej til Blåvands mange aktiviteter

Rundt om sommerhuset går en stor, åben terrasse med overdækket del på begge sider. Når solen dukker op, er der altså ingen grund til ikke at rykke feriehyggen udenfor, eftersom der både er sørget for havemøbler, liggestole og grill til jer. Trækker det op til blæst og regn, kan I altid finde ly og læ under overdækningen.

Huset har en dejlig beliggenhed i udkanten af den populære ferieby Blåvand. Der er derfor kun kort vej til både indkøbsmuligheder og det skønne Vesterhav. Få minutters kørsel bringer jer til Blåvands charmerende centrum eller ned til vandkanten og det unikke klitlandskab.

Der er et hav af aktiviteter i og nær Blåvand, der er et besøg værd. For de mindste er Blåvand Zoo en ideel udflugtsmulighed, mens de naturinteressede vil elske panoramaudsigten fra toppen af Blåvandshuk Fyrtårn eller et besøg på den smukke halvø Skallingen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60151

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei Ankunft war das Haus sauber und vorgeheizt, war im Winter vom Vorteil war. Das Haus ist großzügig von der Fläche und die Aufteilung der Schlafräume sehr schön gelöst
Die vorhandene Sauna im Haus wird bis zu ca. 75 Grad heiß und lädt gerade an kalten Tagen zum verweilen ein, ebenso ist die Whirlpoolwanne groß genug für 2 Personen.
Die elektronischen Geräte funktionierten einwandfrei und ließen sich einfach bedienen, falls was unklar war, hilf die Broschüre von Esmark.
Die Einfahrt zum Haus reicht für 2 bis 3 Autos. Die Terrasse ist schön gestaltet mit 2 Grills und einer Spielecke für Kinder.
Im ganzen kann ich das Haus definitiv weiterempfehlen.

DK
D.
sagde , Danmark

Skøn lys indfald i huset. God indretning og optimal udnyttelse af toilet – bad – bruser – men sauna er for lille.
Selvom huset er til 10 personer kan man godt inviterer 2 gæster med til spisning – for der er 12 spisebordsstole og god plads ved bordet.
Gode kvalitets møbler. Dejlig belysning som gav hygge. Sengene er af god kvalitet og dynerne perfekte – MEN hovedpuderne var bestemt for høje og ukurante!
Måske perfekt hvis man dagen før i kolde perioder vælger sms ordning med opstart af varme.
Lege området udenfor er fint for de små børn.
Vi er meget tilfredse

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geschmackvollen Haus was keine Wünsche offen lässt. Gartenmöbel sind komplett und ausreichend vorhanden. Herrliche Ruhe auf der Terrasse. Der Aktivitätsraum war super und auch in einem guten Zustand.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:156 / 2.900
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...