Stort feriehus i Blåvand med sauna, spabad og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Kallesensvej 27, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60155
8 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Kallesensvej 27 ligger dette skønne feriehus, hvor der er mere end god plads til den næste familieferie. Den hyggelige indretning omfatter både gode praktiske faciliteter og ekstra wellness-oplevelser, og udvendigt får I ikke kun en stor terrasse, men også en skøn have, hvor børnene kan lege.

Hyggeligt og hjemligt feriehus med sauna og spabad

Det skønne træsommerhus i Blåvand råder over hele velindrettede 146 kvadratmeter og har plads til op til 8 personer. De mørke loftsbjælker står i kontrast til de lyse trævægge og -lofter, og sammen med det behagelige møblement og de små detaljer, skabes der en hyggelig og hjemlig stemning i hele huset.

To gode badeværelser sørger for, at I slipper for lange køer til toilettet om morgenen, og på det største badeværelser finder I også husets wellnessoase med sauna og spabad, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien!

De praktiske faciliteter er også helt i top, og mens opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren hjælper til med hverdagens pligter og gør familieferien endnu nemmere, sørger den hurtige internetforbindelse for, at I kan være online og streame film og serier på de medbragte computere og iPad’s. Feriehuset råder ligeledes over en varmepumpe som sikrer en miljøvenlig og billig opvarmning hele året.

Stor, lukket terrasse, grøn have og god beliggenhed

Rundt om feriehuset går en stor, lukket terrasse, der også har et overdækket stykke. I kan altså både sidde i skyggen med en kold drink eller slænge jer i liggestolene ude i solen på de varme sommerdage. Børnene vil elske den store græsplæne, hvor der kan spilles bold, vikingespil og leges på gyngestativet og i sandkassen.

Den store sommerhusgrund er omgivet af høje træer, der både giver læ og ro på ferien. Om aftenen kan I tænde op i grillen og lade duften af lækker feriemad fylde atmosfæren. Der findes næppe noget hyggeligere end en middag rundt om havebordet i den gyldne aftensol!

Feriehuset har en rigtig skøn beliggenhed, omgivet af grøn natur og stadig kun en gåtur væk fra både Vesterhavet og Blåvands centrum, hvor spændende butikker, det berømte bolsjekogeri, gode restauranter og underholdende aktivitetsmuligheder af forskellig art venter på jer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60155

D.
sagde , Danmark

Lyst,lækkert og veludstyret
God belligenhed

D.
sagde , Danmark

Et super dejlig hus dejligt med indhegning så man ved hvor børnene er, skøn beliggenhed i rolig område med stadig tæt på by og vand.Fantastisk beliggenhed og tæt på alt. Mulighed for løbe og gåture.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 1.600
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...