Skøn luksusferie i nybygget sommerhus med sauna og spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Peter Malersvej 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60156
8 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på både Vesterhavet og Blåvand ligger dette nybyggede (2019) 5-stjernede sommerhus med moderne luksusindretning, wellness og poolbillard. Fordelt på 4 soveværelser er her plads til 8 personer, som både kan nyde godt af det dejlige område og husets mange faciliteter.

Moderne design med brændeovn og skønne terrasser

På Peter Malersvej 1 kan hele familien tilbringe en skøn ferie tæt på naturen, mens feriehusets moderne og kvalitetsbevidste indretning gør ferien ekstra luksuriøs og lækker. Når I tager plads i stuens behagelige siddemøbler, sørger brændeovnen for at udsende en stemningsfyldt varme. Sammenkoblingen af stue og køkkenalrum skaber ekstra fællesskab på tværs af hele huset, og de store vinduer giver en flot udsigt til himlen og haven.

Den store afskærmede terrasse mod syd er det ideelle sted for dem, der gerne vil solbade uforstyrret og fra terrassen mod nord/vest kan i nyde solnedgangen. Efter en aftengåtur kan I dække op til en dejlig grillmiddag på det lange havebord. Imens mørket langsomt falder på, sørger den vestjyske natur for en skøn kulisse til en aften med stjernekiggeri fra liggestolene.

Stort aktivitetsrum og wellnessluksus med spa og sauna

Både vinter og sommer er der rig mulighed for afslapning og wellness i luksushuset: I saunaen og spaen kan I varme hele kroppen op med feriestemning og komme helt ned i gear. Når I har ladet ny energi op, står aktivitetsrummet klar til at underholde jer. Her kan I blandt andet tage en dyst i poolbillard og bordtennis. Under de høje lofter er der rigelig plads til en løftet stemning, når spillet rigtig går løs.

Beliggenhed med gå-afstand til hav og by

Det nybyggede feriehus har den ideelle beliggenhed til en ferie, der skal byde på lidt af det hele. Fra Peter Malersvej 1 er der kun 550 m til stranden og 700 m til indkøbsmuligheder samt restauranter. Blåvandshuk fyr er et oplagt udflugtsmål ved kysten, hvor I kan blive blæst godt igennem af vestenvinden og se ud over det åbne hav. Feriebyen Blåvand kan nemt nås på gåben, cykel eller i bil, og her er der mange spændende aktiviteter og lækre spisesteder for både børn og voksne. For de mindste feriegæster kan et besøg i Blåvand Zoo blive den helt store oplevelse, når klappedyrene kommer helt tæt på.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60156

D.
sagde , Danmark

Rigtig fint indretter med nok af alting. Pænt og velholdt. Ordentlige senge, dyner og puderSoverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.700
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...