Rækkehus til 4 personer og hund med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon
Vandflodvej 2, 4, Blåvand - Søg på husnr. 60167
Gæsterne siger: icon icon

På Vandflodvej 2, direkte ved indgangen til Blåvands ferieby, finder I denne hyggelige og centralt beliggende feriebolig med plads til 4 personer og 1 hund. Huset er ikke kun venligt indrettet, men er også udstyret med sauna og spabad.

Sauna, spabad og energibesparende varmepumpe

Rækkehuset, som er opført i 2005, byder på i alt 96 kvadratmeter fordelt på to velindrettede etager. Indretningen er både hyggelig og kombinerer moderne og praktiske faciliteter.

Det største af husets 2 badeværelser er indrettet med både sauna og spabad, så I kan nyde lidt ekstra wellness og selvforkælelse på ferien – især skønt efter en lang gåtur langs vandkanten i den friske havluft, eller på en sen ferieaften. Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I året rundt har et behageligt klima i huset.

Soveværelserne befinder sig begge på første sal, hvor det ene har egen balkon. Her kan I hver morgen nyde en friskbrygget kop kaffe i morgensolen.

Lukket terrasse og central beliggenhed i Blåvand

Også på forsiden af feriehuset er der en lille, lukket terrasse. Herfra kan I betragte det livlige Blåvand fra havemøblerne, og I kan roligt lade børnene og hunden være på terrassen, mens I gør klar til aftensmaden. På bagsiden af huset finder I ligeledes en lille siddekrog, hvor I kan nyde solen fra morgenstunden og planlægge dagens udflugter.

Blåvands centrum såvel som indkøbsmuligheder ligger kun knap 200 meter væk. Der er både mulighed for at købe friskt morgenbrød og handle ind til dagen. Blåvand har desuden et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Den brede sandstrand bliver et sikkert hit hos både unge, gamle og firbenede feriegæster, og det unikke klitlandskab indbyder til skønne spadsere- og cykelture.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60167

D.
sagde , Danmark

Virkelig et lækkert ferie hus og ligger perfekt intet at komme efter alt var bare ok

D.
sagde , Danmark

Så fint et hus, perfekt placering i forhold til byen. Vi var meget glade for vores ophold.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...