Rækkehus til 4 personer med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 2, 4, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60167
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vandflodvej 2, direkte ved indgangen til Blåvands ferieby, finder I denne hyggelige og centralt beliggende feriebolig med plads til 4 personer. Huset er ikke kun lys og venligt indrettet, men er også udstyret med sauna og spabad.

Sauna, spabad og energibesparende varmepumpe

Rækkehuset, som er opført i 2005, byder på i alt 96 kvadratmeter fordelt på to velindrettede etager. De lyse rum i scandinavisk stil og hyggelige møbler byder jer velkommen allerede fra første dag. Kombineret med moderne og praktiske faciliteter er huset et oplagt feriemål til den lille familie.

Det største af husets 2 badeværelser er indrettet med både sauna og spabad, så I kan nyde lidt ekstra wellness og selvforkælelse på ferien – især skønt efter en lang gåtur langs vandkanten i den friske havluft, eller på en sen ferieaften. Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I året rundt har et behageligt klima i huset.

Soveværelserne er også lys og venlig indrettet i scandinavisk stil og befinder sig begge på første sal, hvor det ene har egen balkon. Her kan I hver morgen nyde en friskbrygget kop kaffe i morgensolen.

Lukket terrasse og central beliggenhed i Blåvand

Også på forsiden af feriehuset er der en lille, lukket terrasse. Herfra kan I betragte det livlige Blåvand fra havemøblerne, og I kan roligt lade børnene hygge på terrassen, mens I gør klar til aftensmaden. På bagsiden af huset finder I ligeledes en lille siddekrog, hvor I kan nyde solen fra morgenstunden og planlægge dagens udflugter.

Blåvands centrum såvel som indkøbsmuligheder ligger kun knap 200 meter væk. Der er både mulighed for at købe friskt morgenbrød og handle ind til dagen. Blåvand har desuden et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Den brede sandstrand er sikkert hit til hvert årstid, og det unikke klitlandskab indbyder til skønne spadsere- og cykelture.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60167

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr sauber und gut eingerichtet.
Schöne und ruhige Lage.
Schlüsselübergabe perfekt.
Toller und sehr freundlicher Service.
Sehr zu empfehlen.Alles zu Fuß prima zu erreichen. Von einkaufen, shoppen bis zum Strand alles ohne Auto möglich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll eingerichtetes Haus.

DE
D.
sagde , Wendeburg

Das Ferienhaus ist super. Man fühlt sich wie zuhause.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...