4-stjernet feriehus med ugeneret beliggenhed, sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Gl Mælkevej 62B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60168
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Blåvand – på en ugeneret plet tæt på en af vestkystens mest populære feriebyer – ligger dette fine murstenshus, som i 2018 har gennemgået en renovering. Her er plads til op til 6 personer, og familiens hund er også velkommen. På det store grundstykke er der plads til leg, og blandt huset faciliteter er både et spabad og en sauna. Et rigtig godt valg til en afslappende ferie ved havet.

Sauna, spabad og hyggelige dage foran brændeovnen

Sommerhusets indretning er både komfortabel og indbydende, så I fra første øjeblik kan føle jer godt tilpas i jeres hjem for ferien. Den store køkken- og stueafdeling er udstyret med alt fra opvaskemaskine til et stort fladskærms-tv, så I hverken kommer til at mangle praktiske faciliteter eller underholdning på ferien.

Efter en dag ved stranden eller en lang spadseretur i den omkringliggende hede, kan I læne jer tilbage i husets spabad eller sauna – det helt ideelle sted, når der skal tankes nye kræfter. Den knitrende brændeovn spreder desuden den skønneste ferieatmosfære.

Flere gode terrasser, gynge og sandkasse

Udenfor finder I både en delvist overdækket og en åben terrasse med gode havemøbler, hvor der altid er læ for vinden. Børnene og hunden vil elske at tumle rundt på den store græsplæne – her er der plads til leg og spil, og der er sat gyngestativ og sandkasse op til de mindste.

Blåvands bymidte ligger cirka 2000 m væk og byder på alt, hvad feriehjertet begærer; fra shopping til lækre softice eller nybagte kager fra et af de populære bagerier. Et besøg på stranden kan også kun anbefales. Her kan I gå en dejlig tur langs vandet, samle muslinger eller spotte sæler. 

Med ferieadresse på Gl. Mælkevej 62B er I sikret en dejlig ferie med gode faciliteter og masser af underholdningsmuligheder lige i nærheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60168

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig gelegenes Haus. Das Haus ist in einen sehr guten Zustand. Sehr gemütlich eingerichtet man fühlt sich sofort wohl. Uns hat es an nichts gefehlt. Es ist wirklich alles vorhanden und total durchgedacht. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gepflegtes Haus in ruhiger Lage, auf ein nicht einsehbaren Grundstück. Toll ausgestattete Küche mit einer hochwertigen Siemens Ausstattung die man in manchen 5***** Häusern vergeblich sucht. Alles vorhanden was man für den Küchengebrauch benötigt. Ansprechendes Bad mit hochwertigen Fußboden. Die Schlafzimmer voll ausreichend mit genügend Stauraum und guten Betten. Sehr schöne Terrasse im mediterranen Stil der nicht unbedingt an einen typischen dänischen Ferienhaus erinnert. Dieses Haus ist eine Empfehlung wert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gut ausgestattet und liebevoll eingerichtet. Wir würden es jederzeit wieder mieten. Das Grundstück ist sehr groß und mit Hängematten und einem Bouleplatz ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2018 / 2003

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...