Flot sommerhus med sauna, vildmarksbad og skønt udeareal

4
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 86, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60169
8 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne perle af et sommerhus på Hedetoftvej 86 i Blåvand er et godt valg til den næste familieferie. Det nyrenoverede hus (2019) rummer plads til op til 8 gæster, og i indretningen er der tænkt på hele familien med faciliteter som spabad, vildmarksbad, udendørs sauna og et herligt udeareal med trampolin og fodboldmål. Hundene er også velkomne!

Moderne og lys indretning med spabad og gode praktiske faciliteter

Med sine lyse farver og moderne interiør fremstår sommerhuset rigtig velholdt og hyggeligt. Der er åbnet godt op for rummene med højt til loftet og masser af vinduer, og især i husets hjerte, opholdsrummet med køkken og stue, er der god plads.

Der er 2 badeværelser med gulvvarme og på det ene badeværelse finder I et af husets highlights: Her står spabadet, som giver mulighed for lidt ekstra wellness og selvforkælelse på ferien. Der er desuden PlayStation 2 og Wii i stuen.

Huset er udstyret med gode praktiske faciliteter. I køkkenet er der opvaskemaskine, og i entreen er der vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Stor naturgrund med vildmarksbad, sauna, trampolin og fodboldmål

Sommerhuset har en rigtig dejlig beliggenhed på en stor og velholdt plænegrund i Blåvand. Her kan I helt ugeneret nyde de dejlige solskinsdage på terrassen, hvor der er mere end god plads til alle feriegæster. Om aftenen kan I tilberede en lækker middag på grillen i den lune aftensol.

På terrassen står vildmarksbadet og den store udesauna, som begge helt sikkert vil blive et hit på ferien – ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie. Den store græsplæne er et paradis for både børnene og hundene, og der er både gynge, sandkasse, trampolin og fodboldmål.

Kun en lille køretur bringer jer til Blåvands bymidte såvel som den rene badestrand, og har I brug for lidt variation på ferien, er en udflugt til Blåvands ferieby den helt perfekte underholdning.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60169

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gemütliches Ferienhaus, mit viel Ausstattung.
Ideal für einen tollen Familien Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gut ausgestattetes, gemütliches Haus, welches in einem schönen Urlaubsgebiet einen entspannten Urlaub ermöglicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns sehr gut gefallen. Besonders das Trampolin hat unseren Enkelkindern gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 2.044
Renoveret / Byggeår:2019 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...